Auto huren Lanzarote zonder verrassingen

auto huren geen creditcard nodig

Auto huren Lanzarote, ook zonder creditcard
Auto huren Lanzarote zonder verrassingen, zo werkt het:
Je gaat op vakantie naar Lanzarote (of een ander land), en je wilt een auto huren op Lanzarote om je vakantiebestemming te ontdekken. Je loopt een auto verhuurbedrijf op Lanzarote binnen en zoekt een auto uit die aan je wensen voldoet. Dan wordt er gevraagd om je creditcard. Wanneer je aangeeft dat je die niet hebt, krijg je te horen dat een auto huren op Lanzarote zonder creditcard niet mogelijk is. Je vakantiegevoel maakt dan plaats voor teleurstelling. Je hebt vooraf zoveel dingen op Lanzarote uitgezocht om te bekijken.
Hoe kan je een auto huren op Lanzarote, eventueel zonder creditcard of in een ander land?

Auto huren Lanzarote, zo doe je dat

Auto huren Lanzarote: Onze ervaringen
Een auto huren op Lanzarote kan op heel veel plaatsen. Wij hadden op het moment geen creditcard meer, dus een auto huren op Lanzarote zou een probleem kunnen worden Wij hebben dit probleem opgelost door in Nederland al een auto te reserveren. We hebben zonder problemen een auto gehuurd op Lanzarote. Met deze tips is een auto huren op Lanzarote, ook zonder creditcard, geen enkel probleem. Misschien zelfs nog wel iets goedkoper.

Ook wanneer je wel in het bezit bent van een creditcard, kan je een auto huren op Lanzarote met alles inbegrepen via Sunny Cars. Auto huren Lanzarote, dit kan je al doen in Nederland, dus voor je vertrek naar Lanzarote. Hier is echt alles al bij de prijs inbegrepen zodat je geen kans loopt op extra kosten bij het auto huren op Lanzarote.

Auto huren Lanzarote : Oplossing voor het huren van een auto op Lanzarote

Wij hebben jaren en jaren een creditcard gehad maar eigenlijk nooit gebruikt, waardoor deze alleen maar geld kostte. Zonder er verder bij na te denken hebben wij de creditcard opgezegd.
We hebben een mooie vakantie uitgezocht naar Lanzarote. De bedoeling was om een combinatie te maken van relaxen bij het zwembad of op het strand, en dagen waarbij we op pad zouden gaan met de auto. We hadden het idee om direct bij aankomst, een auto te huren op Lanzarote. Kort voor vertrek hebben we op internet plekken gezocht om een auto te huren op Lanzarote (Puerto del Carmen), zodat we dat niet meer hoefden te doen op ons vakantieadres. Tijdens het doorlezen van de informatie op de websites van deze verhuurders over het auto huren Lanzarote, werd ik ineens met mijn neus op de feiten gedrukt: auto huren Lanzarote zonder creditcard bleek helemaal niet mogelijk. De tijd was te kort om nog een creditcard te regelen voor vertrek naar Lanzarote. Een auto huren op Lanzarote leek ineens een groot probleem.

Omdat ik de vakantie al half in duigen zag vallen, heb ik vanuit Nederland meerdere auto verhuurbedrijven op Lanzarote gebeld met de vraag of het auto huren op Lanzarote mogelijk was zonder creditcard. Het antwoord van alle bedrijven was een duidelijk ‘Nee, een auto huren op Lanzarote is dan niet mogelijk!’. Op zoek naar een oplossing dus….

Auto huren Lanzarote doe je alvast in Nederland, of bel je hotel

Auto huren Lanzarote: De opties
Een auto huren op Lanzarote wanneer je in bezit bent van een creditcard is geen probleem. Toch kan het zeker handig zijn om in Nederland al een auto te huren op Lanzarote. Lees daarom ook even de tips voor het auto huren op Lanzarote. Zeker wanneer je geen creditcard hebt moet je even nadenken of je al in Nederland een auto wilt huren op Lanzarote, of dat je dit op e vakantieadres uit gaat zoeken.

Er zijn in principe twee opties voor het auto huren op Lanzarote. Wij zijn bij het huren van een auto op zeker gegaan. We wisten daardoor zeker dat ons probleem met het auto huren op Lanzarote zonder creditcard al voor vertrek naar Lanzarote was opgelost.

Auto huren Lanzarote vanuit Nederland
We zijn specifiek gaan zoeken naar mogelijkheden om een auto te huren op Lanzarote zonder creditcard. Wanneer je op internet zoekt, dan zijn er zeker mogelijkheden om in Nederland al een auto te huren op Lanzarote. Met het nodige zoekwerk, zijn wij terecht gekomen bij Sunnycars, omdat zij de optie bieden voor het auto huren op Lanzarote ook zonder creditcard, gewoon vanuit Nederland. Het mooie hier was dat bij de prijs voor het auto huren op Lanzarote echt alles was meeverzekerd. Aan de ene kant is dit ideaal, want je bent verzekerd van een huurauto op je vakantie bestemming, en alle is erbij inbegrepen. Geen extra kosten meer.

Omdat ik helemaal zeker wilde zijn van het feit dat ik inderdaad een auto kon huren op Lanzarote, heb ik gebeld met de klantenservice van Sunnycars. Het was druk bij de klantenservice, maar toch werd ik binnen een acceptabel tijdsbestek geholpen. Ik viel meteen met de deur in huis met de vraag : “Een auto huren Lanzarote zonder creditcard, is dit mogelijk via jullie? Op de website staat van wel, maar ik hoor het graag even persoonlijk”. Het antwoord was ook duidelijk. “Ja, een auto huren op Lanzarote kan gewoon”. Na het doornemen van alle opties, heb ik meteen een auto uitgezocht die aan onze wensen voldeed.

Even later kreeg ik de reservering van de gehuurde auto in mijn mailbox, maar ik had hierna nog wat vragen. In de reservering van het huren van de auto op Lanzarote vond ik niet duidelijk genoeg omschreven staan dat ik de auto op Lanzarote op kon halen zonder een creditcard te overleggen. Daarbij was de auto gereserveerd bij een autoverhuurbedrijf op Lanzarote die ik eerder die dag zelf had gebeld, en waar ze mij duidelijk hadden verteld dat dat absoluut niet mogelijk was. Ik kreeg bij Sunny Cars direct uitleg over de tekst in de reservering, en er werd mij verzekerd dat ik de auto gewoon op zou kunnen halen bij het autoverhuurbedrijf op Lanzarote. Ik was gerustgesteld. En inderdaad .. de auto huren op Lanzarote ging snel en soepel. Voor het geval het autoverhuurbedrijf toch nog vragen zou hebben, had ik wel een speciaal telefoonnummer gekregen van Sunny Cars, wat 24/7 bereikbaar is.

TIP: Auto huren Lanzarote : bij Sunnycars, zat echt alles inbegrepen. Er hoefden dus geen extra verzekeringen en dergelijke afgesloten te worden. Bekijk bij het huren vooraf, of alles al is meeverzekerd.

Auto huren Lanzarote, bij je hotel
Toen we aan waren gekomen op onze bestemming, zagen we dat een auto huren op Lanzarote ook mogelijk was via het hotel waar we zaten. Een kort gesprek met de baliemedewerker wees uit, dat een auto huren Lanzarote ook zonder creditcard bij het hotel mogelijk was. Daarbij had het hotel een regeling met een autoverhuurbedrijf op Lanzarote, waardoor ze een speciale aanbieding konden doen. Een auto huren op Lanzarote kwam hierdoor zelfs nog net even goedkoper uit dan waar wij hem hadden gehuurd.

Wanneer je geen creditcard hebt is het dan zeker aan te raden om vanuit Nederland telefonisch (of via e-mail) contact op te nemen met je hotel, om na te gaan of zij de mogelijkheid hebben tot het auto huren op Lanzarote. Grote kans dat je via je hotel wel een auto kunt huren, en dat je misschien nog wel goedkoper uit bent. Wil je op zeker gaan, dan kan je het natuurlijk ook lekker relaxed je auto huren op Lanzarote vanuit Nederland. Je auto staat dan klaar bij aankomst. Het kan altijd zijn dat de informatie die je telefonisch van je hotel krijgt over het auto huren op Lanzarote niet helemaal klopt.

Auto huren Lanzarote, mogelijkheden op een rijtje

Auto huren Lanzarote: De opties en tips
Auto huren Lanzarote, is dus mogelijk met en zonder creditcard. Het is wel aan jezelf op welke manier je het doet. Wil je op zeker gaan en in Nederland al een auto huren op Lanzarote, dan heb je die zorgen niet meer op Lanzarote zelf.
Regel je het op je vakantieadres, dan kan het auto huren op Lanzarote soms wel wat zoeken worden. Het kan dan misschien wel wat geld schelen, maar je bent wel de nodige tijd kwijt aan het zoeken en vergelijken.

Auto huren Lanzarote: Let even op het volgende :

– Snel nog een creditcard regelen (let op dat prepaid creditcards NIET worden geaccepteerd door auto verhuur bedrijven).
– Een auto huren op Lanzarote voorafgaand aan je vakantie (waarschijnlijk duurder dan op locatie, maar je bent wel zeker van een auto en hij staat al klaar wanneer je aankomt op Lanzarote of een andere bestemming, wel zo relaxed en alles is meeverzekerd… geen discussie daarover bij het huren van de auto op Lanzarote)
– Bel vooraf je hotel, en vraag naar de mogelijkheden om een auto te huren
– Mijn persoonlijke ervaring, is dat het auto huren op Lanzarote vooraf in Nederland, wel heel erg relaxed was.