Auto huren zonder creditcard. Geen creditcard, geen waarborg.

auto huren geen creditcard nodig

Auto huren zonder creditcard. Geen creditcard, geen waarborg, geen zorgen. Zo huur je een auto zonder creditcard.

Om een auto te huren heb je echt geen creditcard nodig. Zo simpel is het.

Voor we ingaan op het huren van een auto zonder creditcard even kort mijn eigen ervaringen. Ik liep namelijk tegen dit probleem aan een paar dagen voor vertrek naar onze vakantiebestemming. We dachten alles geregeld te hebben voor de vakantie tot de huurauto ter sprake kwam. Op dat moment besefte ik me ineens dat we de creditcard een paar jaar eerder hadden opgezegd omdat we er vrijwel nooit gebruik van maakten. Ik ben thuis toen achter de computer gekropen en ben op zoek gegaan naar autoverhuurbedrijven op de plaats van bestemming, in ons geval Lanzarote.

Overal las ik dat een auto huren zonder creditcard niet mogelijk was. Vanuit Nederland heb ik de autoverhuurbedrijven in het land van bestemming gebeld, maar bij ieder autoverhuurbedrijf kreeg ik te horen dat een creditcard verplicht is. Toch is het me gelukt, en nog op een heel relaxte manier ook met de ‘geen waarborg‘ optie van Sunnycars.

Vervelende verrassing: Soms betaal je toeslag bij regen

Zo werkt een auto huren zonder creditcard

Misschien heb je geen creditcard of wil je hem niet gebruiken vanwege de waarborg, dan kan je dus gewoon een auto huren zonder creditcard, maar dan moet je het wel even vooraf regelen. Er zijn wat voor- en nadelen aan het huren van een auto zonder kaart. Wanneer je je auto voor je met vakantie vertrekt huurt bij Sunnycars, dan heb je daar geen creditcard voor nodig. Je hebt zelfs geen waarborg wat je normaal met een creditcard wel hebt! Check hiervoor de optie ‘geen waarborg’ die ze aanbieden.
Klik ook even hier voor alle mogelijkheden, auto’s, prijzen, voorwaarden en beschikbaarheid!

De enige mogelijkheid voor het huren van een auto zonder een kaart

Sunnycars is voor zover bij mij bekend het enige autoverhuurbedrijf waar je een auto kan huren zonder creditcard. Mijn persoonlijke ervaringen zijn super. Het enige waar je even rekening mee moet houden is dat je voor het huren van een auto kiest voor de ‘Geen Waarborg service’.

auto huren zonder creditcard Italiƫ en andere landen
De door ons gehuurde auto zonder creditcard

Kies voor de ‘Geen Waarborg service’

Op het moment dat je via Sunnycars een auto wilt huren zonder creditcard, dan moet eerst aangeven dat je een auto wilt huren zonder waarborg. In het hoofdscherm staan aan de linkerkant een aantal opties die je aan kunt klikken. Een van die opties is ‘Geen Waarborg‘. Als je deze optie aanklikt, dan verschijnen alleen de auto’s in de zoekresultaten die je kunt huren zonder creditcard. Het aantal auto’s dat je kunt huren zonder creditcard is lager dan het aantal dat je kunt huren met creditcard, maar er is nog keuze genoeg. De foto hierboven van de mooie rode bolide was ons vervoermiddel op Lanzarote.

Wat is de ‘Geen Waarborg’ service precies

Normaal gesproken als je een auto huurt met een creditcard, dan voldoe je altijd een waarborg. Dit is een bedrag voor het geval dat je schade krijgt aan je auto. Met de Geen Waarborg service van Sunnycars kan je vooraf je auto huren zonder creditcard en betaal je geen waarborg. Hierover heeft Sunnycars afspraken gemaakt met autoverhuurbedrijven. Sunny neemt het risico en de borg van je over.

Voordelen van het auto huren zonder creditcard en waarborg

Je hebt geen creditcard: Als je in het land van bestemming een auto wilt huren en je hebt geen kaart, dan krijg je het waarschijnlijk niet voor elkaar om een auto te huren.
Je hebt wel een creditcard, maar wil die niet gebruiken: Heb je wel een creditcard en je maakt gebruik van deze service, dan hoef je je creditcard niet te overleggen bij het boeken en er wordt niet naar gevraagd bij het ophalen van je huurauto. Het voordeel is dat de waarborg niet wordt belast op je creditcard. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je bestedingslimiet wordt verlaagd omdat de borg betaald moet worden. Ideaal dus.

Alle informatie, auto’s, voorwaarden etc.

Er zijn dus mogelijkheden zat voor het auto huren zonder creditcard, maar regel het wel even voor je op vakantie gaat.