Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi – evenement

Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi Rotterdam

UPDATE 28-09-2020 : Glory 76 line up

De line up van Glory 76 op 7 november 2020 is bekend
Er is veel gesproken over Glory 76 met het main event Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi. Zoals bekend wordt Glory 76 een evenement zonder publiek. Het is te volgen via pay-per-view.

De line up van Glory 76 is als volgt :

  • Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi
  • Cédric Doumbé vs. Murthel Groenhart
  • Antonio Plazibat vs. Nordine Mahieddine (semi finale A)
  • Arkadiusz Wrzosek vs. Levi Rigters (semi finale B)
  • Finale met de winnaars van semi finale A en B hierboven
  • Jos van Belzen vs. Damian Johansen

Pay per view

Glory 76 zal te zien zijn via pay per view. De prijs hiervoor is gesteld op € 12,99. Via welke PPV aanbieder(s) Glory 76 het evenement aan gaat bieden wordt op korte termijn bekend gemaakt.
Wil je Glory 76 met het main event Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi live zien, hou dan dit artikel in de gaten. Wanneer er meer bekend is, lees je het hier meteen.

UPDATE 18-09-2020 : Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi – 7 november 2020

Glory heeft aangegeven dat Glory 76, waarin Badr Hari tegen Benjamin Adegbuyi in de ring stapt, door gaat. Het evenement zal plaats vinden op zaterdag 7 november 2020. Naast het gevecht van Badr Hari tegen Benjamin Adegbuyi (Benny) zullen ook Cédric Doumbé (Frankrijk) en Murthel Groenhart (Nederland) uitvechten wie het wereldkampioenschap weltergewicht wint.

Evenement zonder publiek

Glory 76 zal worden uitgevochten zonder publiek. Het zal zeker ook voor de vechters een bijzondere ervaring zijn om in een ring te stappen zonder de ondersteuning van het publiek. Glory geeft aan nauw contact te hebben met de betreffende instanties om direct wanneer het weer kan, een evenement te organiseren waar live publiek bij aanwezig is.

Ik heb al Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi tickets, wat nu?

Omdat voor het evenement waarbij Badr samen met Benny in de ring zou stappen al voor de start van het corona tijdperk tickets zijn verkocht, zitten veel mensen nu nog steeds met deze tickets. Glory heeft aangegeven dat deze tickets gewoon voor het nieuwe evenement met het hoofdgevecht Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi geldig zijn. De tickets worden omgezet in vouchers. Wanneer je niet bij het evenement op de nieuwe datum aanwezig kan zijn, dan kom je volgens Glory in aanmerking voor restitutie van bedrag van de tickets.

Omdat het kickboks evenement nu zonder publiek wordt gehouden, gaan wij er vanuit dat deze restitutieregeling nu voor iedereen geldt die tickets heeft voor Glory 76. We houden je hierover op de hoogte tijdens updates van dit artikel.

Wat al wel bekend is, dat is dat je in aanmerking komt voor restitutie als je daarvoor een verzoek indient binnen tien dagen na het evenement. Mijn gevoel zegt dat je goed in de gaten moet houden, dat je dus voor 17 november 2020 je geld terugvraagt bij Glory. Wanneer we daar uitsluitsel over krijgen van Glory is dat hier meteen te lezen in een update.

Oudere Update : Glory Kickboxing niet failliet.

Glory Kickboxing heeft het zwaar gehad de afgelopen maanden. Glory heeft op het randje van omvallen gestaan, maar er is goed nieuws. Glory Kickboxing is niet failliet en maakt een doorstart.

Dat Glory Kickboxing een doorstart maakt is goed voor de kickbokssport. De grote namen die onder Glory Kickboxing gecontracteerd zijn zullen dus weer hun opwachting maken.

Mega Kickboks Event December 2020

Glory Kickboxing start met twee kickboks evenementen in Nederland. Deze evenementen [GLORY 76 en 77] vinden plaats op 2 en 3 oktober 2020.

Glory Kickboxing heeft aangegeven om de doorstart groots te vieren met een mega kickboks evenement in december 2020 waarbij grote namen als Rico Verhoeven, Badr Hari en Jamal Ben Saddik in de ring stappen.
Op dit moment wordt goed nagedacht over de manier waarop dit Glory Kickboxing evenement plaats zal gaan vinden omdat er een veel publiek aanwezig zal zijn. Hoe het evenement er precies uit gaat zien is nog onzeker als gevolg van de corona / COVID19 ontwikkelingen. Ondanks dat Glory Kickboxing aangeeft het ‘grootste kickboks evenement aller tijden’ te organiseren blijft het spannend in hoeverre corona invloed zal hebben op het uiteindelijke evenement.
Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Update : Glory in problemen door corona

Glory kickboxing failliet? Het verhaal gaat dat Glory failliet is, en dat alle Glory vechters zonder contract zitten. Is Glory failliet vanwege de corona crisis, of komt er een doorstart? Hoe zit het met kaarten die eerder al zijn verkocht voor Glory evenementen die vanwege corona zijn uitgesteld?

Dat Glory in zwaar weer verkeert, dat is een ding wat zeker is. Het feit dat Glory onder curatele is gesteld, sloeg in als een bom. Er is een serieuze dreiging dat Glory op de rand van een faillissement balanceert. Toch geven Pierre Andurand en Scott Rudmann, de grote namen achter Glory, aan dat er hard gewerkt wordt aan een oplossing. Voor nu is het afwachten op de informatie die de komende weken komen gaat.

Heb je kaarten voor een Glory evenement die is uitgesteld, dan is daarvan nog niet bekend wat er gaat gebeuren. Gaat Glory inderdaad failliet dan kan je zeker fluiten naar je geld. Maakt Glory een doorstart, dan is het afwachten hoe ze omgaan met eerder gekochte kaarten, die inmiddels zijn omgezet in vouchers.

Glory failliet door corona? De tijd zal het leren!

In het kader van evenementen waar we met enige regelmaat aandacht aan schenken naast alle vakantie, reis en hotel informatie, is er weer een interessant evenement aanstaande. Het kickboksevenement Glory komt naar Rotterdam Ahoy op 20 juni 2020. Bekijk de tickets van dit evenement Glory Rotterdam / Badr Hari vs Benny. Op dit moment is alleen nog het main event bekend, en dat is er weer een waar je wat van mag verwachten. Badr Hari stapt deze avond weer in de ring. Het main event is Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi (Benny), de sparringspartner van Rico Verhoeven.

Het gevecht van Badr Hari tegen de nummer twee in de lijst zwaargewichtgen Benjamin Adegbuyi bij Glory Rotterdam, lijkt spectaculair genoeg om het evenement plaats te laten vinden in een uitverkocht Ahoy.

Verkoop Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi tickets gestart

Verkoop van Glory Rotterdam tickets met het main event ‘ Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi‘ is vandaag gestart. Ik heb even gekeken naar de beschikbare plaatsen, en moet zeggen dat er al veel betaalbare stoelen gereserveerd zijn. Het lijkt erop dat je er tijdig bij moet zijn, als je nog betere plaatsen wilt hebben voor Glory Rotterdam.

Badr Hari contract Glory

Vorig jaar heeft Badr Hari een contract getekend bij Glory voor zes gevechten. Het eerste gevecht in deze reeks was Glory Collission II tegen Rico Verhoeven. Badr heeft dit gevecht niet af kunnen maken vanwege een blessure.

Het tweede gevecht voor Badr Hari is dus tegen Benjamin Adegbuyi in Rotterdam Ahoy op 20 juni 2020. Badr hari zal zeker alles doen om het gevecht te winnen. Niet alleen omdat het vorige gevecht door hem is verloren, maar ook omdat Benjamin Adegbuyi (Benny) de sparringspartner is van Rico Verhoeven.