Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi – evenement

Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi Rotterdam

Update : Glory in problemen door corona

Glory kickboxing failliet? Het verhaal gaat dat Glory failliet is, en dat alle Glory vechters zonder contract zitten. Is Glory failliet vanwege de corona crisis, of komt er een doorstart? Hoe zit het met kaarten die eerder al zijn verkocht voor Glory evenementen die vanwege corona zijn uitgesteld?

Dat Glory in zwaar weer verkeert, dat is een ding wat zeker is. Het feit dat Glory onder curatele is gesteld, sloeg in als een bom. Er is een serieuze dreiging dat Glory op de rand van een faillissement balanceert. Toch geven Pierre Andurand en Scott Rudmann, de grote namen achter Glory, aan dat er hard gewerkt wordt aan een oplossing. Voor nu is het afwachten op de informatie die de komende weken komen gaat.

Heb je kaarten voor een Glory evenement die is uitgesteld, dan is daarvan nog niet bekend wat er gaat gebeuren. Gaat Glory inderdaad failliet dan kan je zeker fluiten naar je geld. Maakt Glory een doorstart, dan is het afwachten hoe ze omgaan met eerder gekochte kaarten, die inmiddels zijn omgezet in vouchers.

Glory failliet door corona? De tijd zal het leren!

In het kader van evenementen waar we met enige regelmaat aandacht aan schenken naast alle vakantie, reis en hotel informatie, is er weer een interessant evenement aanstaande. Het kickboksevenement Glory komt naar Rotterdam Ahoy op 20 juni 2020. Bekijk de tickets van dit evenement Glory Rotterdam / Badr Hari vs Benny. Op dit moment is alleen nog het main event bekend, en dat is er weer een waar je wat van mag verwachten. Badr Hari stapt deze avond weer in de ring. Het main event is Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi (Benny), de sparringspartner van Rico Verhoeven.

Het gevecht van Badr Hari tegen de nummer twee in de lijst zwaargewichtgen Benjamin Adegbuyi bij Glory Rotterdam, lijkt spectaculair genoeg om het evenement plaats te laten vinden in een uitverkocht Ahoy.

Verkoop Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi tickets gestart

Verkoop van Glory Rotterdam tickets met het main event ‘ Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi‘ is vandaag gestart. Ik heb even gekeken naar de beschikbare plaatsen, en moet zeggen dat er al veel betaalbare stoelen gereserveerd zijn. Het lijkt erop dat je er tijdig bij moet zijn, als je nog betere plaatsen wilt hebben voor Glory Rotterdam.

Badr Hari contract Glory

Vorig jaar heeft Badr Hari een contract getekend bij Glory voor zes gevechten. Het eerste gevecht in deze reeks was Glory Collission II tegen Rico Verhoeven. Badr heeft dit gevecht niet af kunnen maken vanwege een blessure.

Het tweede gevecht voor Badr Hari is dus tegen Benjamin Adegbuyi in Rotterdam Ahoy op 20 juni 2020. Badr hari zal zeker alles doen om het gevecht te winnen. Niet alleen omdat het vorige gevecht door hem is verloren, maar ook omdat Benjamin Adegbuyi (Benny) de sparringspartner is van Rico Verhoeven.