Bagageband – Koffers ophalen – Kofferstress – Kofferstickers – Oplossing

vliegveld herken je koffer direct op de bagagband geen stress meer kofferstickers kofferstress

Vliegveld + bagageband + koffers = Bagagestress

Op vakantie gaan is leuk.. dat moet het zijn dan. Terugkomen van vakantie vinden veel mensen een stuk minder leuk. Weggaan of terugkomen voelt totaal anders, alhoewel… Het overgrote deel van de mensen heeft tijdens de reis last van, wat ik noem, ‘kofferstress‘. Een fenomeen waar niet veel mensen zich openlijk over uitlaten maar wel de nodige stress bij voelen.

Waar blijven mijn koffers!!!

Wanneer je met het vliegtuig gaat komt daar het moment dat je bij de bagageband aankomt. Er gaat een rode lamp knipperen en de band gaat draaien. De bagageband is helemaal leeg. Mensen verdringen elkaar rond de bagageband want stel je voor dat je koffer voorbij komt en je hem niet meteen van de band afhaalt. Daar komen de eerste koffers en nee, het zijn niet jouw koffers. Je speurt de bagageband af naar een grijze koffer. Ja, daar komt een grijze. Nee, dat is niet de mijne. Daar is er weer een.. je wilt de koffer van de band tillen maar dan zie je dat het toch niet jouw koffer is. De band draait door maar er komen geen nieuwe koffers meer bij. Een deel van de reizigers loopt al weg met de bagage maar jij hebt je koffer nog niet. Achterdochtig kijk je om je heen of niet iemand anders per ongeluk met jouw koffer wegloopt. Nee, zo te zien niet maar waar blijft die koffer dan toch… Ineens komen er weer koffers de bagageband op en weer zie je jouw koffer niet verschijnen. Zou hij echt niet meegenomen zijn door iemand anders of op een verkeerde vlucht terecht zijn gekomen?
Spanning! Mensen lopen weg met hun bagage maar jouw koffer komt maar niet. Spanning gaat langzaam over in stress. “Mijn koffer, hij is verdwenen”. Ineens komen er weer een paar grijze koffers de band op. Je doet je best om zo snel mogelijk te zien of jouw koffer erbij zit. Lastig want ze lijken allemaal op elkaar! Gelukkig, daar komt hij. De spanning valt van je af.

Wat zou het mooi zijn als je je koffer direct herkent als hij de band op komt. Je hebt minder stress omdat je je koffer meteen ziet en andere mensen hem niet zo snel per ongeluk mee kunnen nemen.

Maak je koffer uniek!

Je kan natuurlijk een bijzondere koffer kopen maar het kan ook makkelijker. Het antwoord : stickers! Maak je koffer uniek door er op meerdere plekken stickers op te plakken, stickers die niet zo heel erg gangbaar zijn werken het best.

Allemaal grijze koffers op de bagageband maar die ene grijze met die voor jou bekende stickers erop maken jouw koffer uniek. Geen bagagestress meer aan bagageband op het vliegveld.

Mocht je koffer toch kwijtraken, dat gebeurt nou eenmaal af en toe, dan kunnen de stickers wellicht ook helpen om je koffer sneller boven water te krijgen.

Prettige vakantie zonder kofferstress. Vliegveld, bagageband, koffer, geen stress!