Bed and Breakfast Molenzicht Nootdorp

Bed and Breakfast Molenzicht Nootdorp. Bijzonder overnachten met uitzicht op korenmolen Windlust. Natuur en stad op steenworp afstand.

Overnachten in Nootdorp

Nootdorp ligt ingesloten tussen Delft, Den Haag en Zoetermeer. Het dorp heeft tot op heden het dorpse karakter nog goed weten te behouden. Aan de rand van het dorp ligt Bed and Breakfast Molenzicht Nootdorp [ lees hier de reviews op Tripadvisor ]. Deze B&B is heel mooi gelegen. Het centrum van Nootdorp is op een paar minuten afstand. De korenmolen Windlust ligt vlak naast de B&B. Je loopt vanaf B&B Molenzicht Nootdorp zo de natuur in. Ideaal gelegen als je een bijzondere plek zoekt in de randstad onder de rook van Den Haag en Delft.

Ligging Bed and Breakfast Molenzicht Nootdorp

Zoals hierboven al gezegd ligt Bed and Breakfast Molenzicht aan de rand van Nootdorp. Direct ernaast ligt de Dobbeplas, en vlak daarachter richting Delft het mooie gebied de Delftse Hout, Bieslandse Bos en het Balijbos. Dit gebied staat garant voor mooie wandelingen door de natuur, of recreëren aan het water als het weer het toelaat. Aan de andere kant, meer richting Zoetermeer, wandel je op iets groter afstand ook de natuur in. Vanaf je ontbijttafel heb je een mooi uitzicht over de Dobbeplas. Vakantiepark de Delftse Hout is ook vrij dichtbij.

Naast natuur heb je natuurlijk het centrum van Nootdorp dichtbij. Wil je de grote stad in, dan is Den Haag ook snel en makkelijk bereikbaar. Ook het centrum van Zoetermeer doet niet onder voor de grote steden wat winkelen betreft. Het gezellige Delft met het mooie oude centrum, de talloze restaurants en kroegen is ook snel bereikbaar met de auto en fiets. Het is zelfs aan te lopen vanaf Bed and Breakfast Molenzicht Nootdorp. Het is een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, genieten van de rust en natuur, of om te shoppen in de steden rondom.

Overnachten bij B&B Molenzicht

Bij aankomst kan je de auto parkeren op het eigen terrein. Inchecken gaat snel en eenvoudig. Bed and Breakfast Molenzicht heeft twee kamers beschikbaar: Gastenkamer Roos en Gastenkamer Orchidee. Deze kamers zijn gelegen op de bovenverdieping [eerste etage]. Gastenkamer Orchidee is iets groter dan Roos. Op beide kamers is een wastafel met warm en koud water. Voor het toilet zal je even naar beneden moeten. Het toilet vind je op de begane grond. Ook de gedeelde badkamer is beneden. Omdat B&B Molenzicht Nootdorp maar twee kamers heeft, zal je niet veel ongemak ondervinden van de gedeelde faciliteiten.

Beneden is ook de ontbijt- en ontspanningskamer. Hier staat een televisietoestel, minibar, waterkoker en koffiezetapparaat. Informatie over de omgeving is hier ook te vinden.

Informatie over de omgeving van Bed and Breakfast Molenzicht Nootdorp

In de omgeving van B&Bst Molenzicht Nootdorp is echt alles te vinden. Een kleine greep uit de dingen die je in de directe omgeving kunt doen.

Zwembad De Viergang ligt op een paar minuten rijden met de auto. De Viergang is een niet al te groot, maar wel leuk zwembad. Zeker met kinderen kan je hier uren doorbrengen. Er is een kinderbadje, een normaal zwembad, een binnenbad met stroomversnelling, een glijbaan, en een klein buitenbad.

Korenmolen Windlust kan je ook bezoeken. Leuk om te zien. De molen ligt direct naast Molenzicht.

Natuurgebied de Dobbeplas ligt ook direct naast Bed and Breakfast Molenzicht.
De Dobbeplas gaat over in natuur- en recreatiegebied de Delftste Hout.
Ook het Bieslandse Bos en Balijbos liggen aansluitend aan de Dobbeplas. Dit staat garant voor uren wandelen door de natuur.

Den Haag ligt op een steenworp afstand, en ook het gezellige Scheveningen is makkelijk bereikbaar met de auto.

Bed and Breakfast Molenzicht Nootdorp
Natuur bij Bed and Breakfast Molenzicht Nootdorp

Geen toeristische plek

Nootdorp is een leuk plaatsje onder de rook van Den Haag en Delft, maar het is niet echt toeristisch. Dit maakt je verblijf in Bed and Breakfast Molenzicht Nootdorp dan ook lekker relaxed. Wil je shoppen of naar restaurants, dan zit er wel iets in de buurt, maar even verderop in Delft is alles te vinden.