Bijzonder overnachten Euromast Hotel

overnachten op de Euromast Rotterdam

Euromast Hotel, wakker worden hoog boven Rotterdam

Rotterdam staat bekend om een veel dingen. Om er maar drie te noemen : Feyenoord, de Rotterdamse Haven en natuurlijk de Euromast. Niet veel mensen weten dat je niet alleen de Euromast op kunt om van het uitzicht te genieten maar dat je er ook kunt slapen in het Euromast hotel. Bijzonder overnachten hoog boven de stad in de Euromast wereldstad Rotterdam met uitzicht over de hele stad en de Nieuwe Maas.
Een stad waar van alles is te doen.

Bijzonder overnachten in het Euromast hotel – hoe en wat…

Rotterdam heeft een duidelijke skyline met de hoge gebouwen in het centrum van de stad. De stad is duidelijk herkenbaar aan de kenmerkende gebouwen. Net even apart van alle hoge gebouwen staat de Euromast, duidelijk herkenbaar aan de vorm. De Euromast is van ver buiten Rotterdam te zien. De Euromast staat net naast de Maastunnel. Vanaf het platform boven op de Euromast hebt bijzonder mooi uitzicht over de Nieuwe Maas, de stad Rotterdam en de Erasmusbrug. Beneden je varen enorm grote zeeschepen voorbij door de havenstad Rotterdam. Ook zal je met enige regelmaat de waterbus en watertaxi ver onder je voorbij zien varen.

Op ruim 100 meter hoogte, net boven de brasserie, ligt een plek waar je bijzonder kan overnachten : het Euromast hotel met de luxe Heaven en Stars suite.

De Heaven suite ligt aan de zuidzijde van het Euromast hotel. Je hebt vanuit deze suite een bijzonder mooi uitzicht over de Rotterdamse haven. Indrukwekkende schepen varen ver onder je voorbij.

Vanuit de Stars suite, die iets kleiner is dan de Heaven suite, heb je uitzicht op de skyline van Rotterdam. Ook een bijzonder uitzicht wanneer je wakker wordt na het overnachten.

Euromast hotel, toeristen voor je deur

Wanneer je wilt overnacht in het Euromast hotel moet je er wel even rekening mee houden dat er dagelijks veel mensen een bezoek brengen aam de Euromast, en ook even van het uitzicht komen genieten op het uitkijkplatform. Je bijzondere overnachting in het Euromast hotel betekent dus niet dat je de Euromast helemaal voor jezelf hebt.

Openingstijden Euromast en Euromast hotel

Openingstijden van de Euromast voor dagbezoekers zijn van 09:30 uur tot 22:00 uur. Dit betekent dus dat je het uitkijkplatform moet delen met de dagtoeristen binnen deze tijden. Vanaf 22:00 uur is het uitkijkplatform alleen voor jou en eventuele gasten van de andere suite toegankelijk.

Bij mooi weer is er een adembenemend uitzicht over de stad en druk bevaren Nieuwe Maas. Zeker ook wanneer het donker is dan is het uitzicht fantastisch. De verlichte Erasmusbrug, de lampen in de stad en de verlichting van het verkeer en scheepvaartverkeer onder je. In de verte de enorme vlammen uit de schoorstenen in de haven.

Bijzonder overnachten Euromast hotel voor bijzondere gelegenheden

Overnachten in het Euromast hotel op 100 meter hoogte doe je niet zomaar, dit valt onder bijzondere overnachtingen. Dat doe je wanneer je iets bijzonders te vieren hebt. Deze locatie is totaal niet te vergelijken met andere hotels of slaapplaatsen waar dan ook in Nederland… en ver daar buiten. Heb je iets te vieren of wil je indruk maken op iemand dan is het Euromast hotel de ideale plaats voor een bijzondere overnachting, hoog boven Rotterdam.

Natuurlijk heeft het bijzonder overnachten boven op de Euromast wel een prijskaartje maar je hebt dan ook wel wat.