Farmcamps boerderijvakantie

Kamperen op de boerderij, ideaal als kindervakantie.

Wanneer je kinderen hebt, dan hou je natuurlijk rekening met je vakantiebestemming. Voor de meeste gezinnen met wat jongere kinderen is een zon, zee, strand vakantie minder interessant. Natuurlijk is het leuk om in het zwembad te spelen, zandkastelen te bouwen en over de golven te springen, maar veel kinderen houden dit niet de hele vakantie vol.

Voor je kinderen wil je natuurlijk de allerleukste vakanties, iets waar ze intens van genieten en wat ze hun hele leven bijblijft. Als kindervakantie kan je ook eens denken aan een boerderijvakantie in Nederland. Hierbij kampeer je op het terrein van een boerderij, en maak je alle facetten van het boerenleven mee. Ben je niet zo van het kamperen in een eigen tentje, dan kan je een tent huren die vast staat opgesteld op het terrein van de boerderij. Zo’n tent is van alle gemakken voorzien, het zogenaamde ‘glamping’ (luxe kamperen).

Beleef het boerenleven en help mee op de boerderij

Het leuke aan zo’n (glamping) boerderijvakantie is dat je middenin het boerenleven staat. Je maakt alles mee, en kan met een aantal dingen ook meehelpen. Kinderen vinden dit over het algemeen prachtig om te doen. Omgaan met dieren, helpen om koeien uit de wei te halen, kijken bij het melken van koeien, paardrijden en noem maar op. Wat er te doen is, dat is afhankelijk van de soort boerderij waar je logeert.

Omdat deze vakanties veel worden geboekt door gezinnen met wat jongere kinderen, zijn er altijd speelkameraadjes te vinden. Zo kom je als ouders ook nog even lekker tot rust.

Een boerderijvakantie is trouwens niet alleen leuk voor kinderen. Uit ervaring weet ik dat ook de ouders leuke dingen meemaken. Stiekem vinden papa en mama het ook nog leuk met al die dieren om zich heen of te helpen met het melken van koeien.

Producten per pagina:
Sortering:

 
FarmCamps BoeBaDoe
FarmCamps Breehees
FarmCamps De Geele Bosch
FarmCamps De Smulhoeve
FarmCamps De Verloren Kost
FarmCamps Den Branderhorst
FarmCamps Five Star
FarmCamps Fleur Stables
FarmCamps Hoeve Sonneclaer
FarmCamps Mariekerke
 
Producten per pagina:

Kindervakantie? Denk eens aan kamperen op een boerderij.

Vind je het een leuk artikel?

Geef sterren als waardering

Gemiddelde waardering / 5. Aantal stemmen