Buitengoed De Uylenburg Delfgauw

Bijzonder overnachten : Buitengoed De Uylenburg Delfgauw

Onder de rook van Delft, in de Bieslandse Polder, ligt Buitengoed De Uylenburg. Midden in de natuur, bij de Delftse Hout heb je absoluut niet het gevoel vlak bij steden als Delft, Den Haag en Rotterdam te zitten.

In de omgeving

Buitengoed De Uylenburg is gelegen op een loopafstand van 20 minuten van het centrum van Delft. Via een leuke wandelroute door het weiland kan je richting Delft. Heb je geen zin om te wandelen, dan is er op iets meer dan vijf minuten lopen een bushalte.

De Uylenburg ligt direct naast recreatiegebied de Delftse Hout. In de Delftse Hout kan je mooi wandelen, en in de zomermaanden is er de mogelijkheid om van de zon te genieten en te zwemmen in De Grote Plas. Ook is het mogelijk om bij Knus een waterfiets of roeiboot te huren.

De dorpen Pijnacker en Nootdorp zijn ook best aan te lopen. Ook hier kom je, zeker wanneer je richting Pijnacker loopt, door mooi natuurgebied. In de directe omgeving van Buitengoed de Uylenburg huizen ook diverse soorten vogels.

Mocht je willen winkelen, dan is Delft het snelst te bereiken vanuit de Uylenburg. Steden als Den Haag en Rotterdam zijn met de auto ook snel bereikbaar. In principe kan je in 20 minuten in het centrum van beide steden zijn. Ben je Ikea fan, dan is het gerekend vanaf de Uylenburg Delfgauw / Delft ongeveer 10 minuten lopen naar de Ikea vestiging Delft.

Buitengoed de Uylenburg Delft Delfgauw is leuk gelegen aan een rustige smalle weg. Het is voornamelijk bestemmingsverkeer dat er voorbij komt.

Wi-Fi is beschikbaar voor gasten van Buitengoed de Uylenburg.

Buitengoed De Uylenburg Delfgauw Delft is vrij kleinschalig. Het hotel heeft 13 kamers. Ook zijn er oversized kamers, speciaal voor gezinnen.

Rotterdam The Hague Airport ligt op minder dan 20 minuten met de auto van Buitengoed De Uylenburg.

Parkeren kan gratis op de aanwezige parkeerplaats.

Het ligt op een steenworp afstand van De Bieslandse Heerlijkheid.

Vind je het een leuk artikel?

Geef sterren als waardering

Gemiddelde waardering / 5. Aantal stemmen