Buitengoed De Uylenburg Delfgauw

Buitengoed De Uylenburg Delfgauw, bijzonder overnachten

Onder de rook van Delft, in de Bieslandse Polder, ligt Buitengoed De Uylenburg Delfgauw. Midden in de natuur, bij de Delftse Hout heb je absoluut niet het gevoel vlak bij steden als Delft, Den Haag en Rotterdam te zitten. Buitengoed de Uylenburg Delfgauw is een bijzondere en rustige plek om te overnachten in de hectische randstad.

In de omgeving van Buitengoed de Uylenburg Delfgauw

Buitengoed De Uylenburg Delfgauw is gelegen op een loopafstand van 20 minuten van het centrum van Delft. Via een leuke wandelroute door het weiland kan je richting Delft. Heb je geen zin om te wandelen, dan is er op iets meer dan vijf minuten lopen een bushalte.

Middenin de natuur:
De Buitengoed De Uylenburg Delfgauw ligt direct naast recreatiegebied de Delftse Hout. In de Delftse Hout kan je mooi wandelen, en in de zomermaanden is er de mogelijkheid om van de zon te genieten en te zwemmen in De Grote Plas. Ook is het mogelijk om bij Knus een waterfiets of roeiboot te huren.
Vanaf Buitengoed De Uylenburg Delfgauw kan je via verschillende routes, dwars door het mooie natuurgebied van de Balij en Bieslandse bos een mooie wandeling maken. Je kan zo door de natuur wandelen tot aan de Dobbeplas in Nootdorp. Via de Delftse Hout kan je ook een leuke wandeling maken waarbij je vlak bij het centrum van Delft het groen weer uitkomt.

Bijzondere vogels:
In de directe omgeving van Buitengoed de Uylenburg Delfgauw huizen ook diverse soorten vogels. Naast ooievaars die veel gezien worden, overwinteren er ook Smienten. Ook lepelaars kan je met enige regelmaat van vrij dichtbij bewonderen. Daarnaast zijn er in het gebied naast Buitengoed De Uylenburg Delfgauw ook slobeenden en Zomertalingen te vinden. Je kan in de omgeving van Buitengoed De Uylenburg Delfgauw nog wel eens mensen met verrekijkers tegenkomen. Deze mensen zijn dan hoogstwaarschijnlijk op zoek naar vogels.

Winkelen in de omgeving van Buitengoed De Uylenburg Delftauw:
Mocht je willen winkelen, dan is Delft het snelst te bereiken vanuit Buitengoed De Uylenburg Delfgauw. Steden als Den Haag en Rotterdam zijn met de auto ook snel bereikbaar. In principe kan je in 20 minuten in het centrum van beide steden zijn. Ben je Ikea fan, dan is het gerekend vanaf Buitengoed De Uylenburg Delfgauwongeveer 10 minuten lopen naar de Ikea vestiging Delft.

Rustig gelegen:
Buitengoed De Uylenburg Delfgauw is leuk gelegen aan een rustige smalle weg. Het is voornamelijk bestemmingsverkeer dat er voorbij komt. Buitengoed De Uylenburg ligt in Klein Delfgauw, wat officieel tot Delft behoort.

Wi-Fi:
Wi-Fi is beschikbaar voor gasten van Buitengoed de Uylenburg Delfgauw.

Kleinschalig:
Buitengoed De Uylenburg Delfgauw is vrij kleinschalig. Het hotel heeft 13 kamers. Ook zijn er oversized kamers, speciaal voor gezinnen.

Vlak bij het vliegveld:
Rotterdam The Hague Airport ligt op minder dan 20 minuten met de auto van Buitengoed De Uylenburg Delfgauw. Lekker dichtbij dus.

Parkeren kan gratis op de aanwezige parkeerplaats.

Het ligt op een steenworp afstand van De Bieslandse Heerlijkheid.