Center Parcs Erperheide, Peer, Belgie

Erperheide van Center Parcs, een ideaal vakantiepark

Center parcs de Erperheide wordt beschouwd als één van de leukere parken van Center Parcs. Het park heeft voldoende te bieden voor jong en oud om plezier te maken of te relaxen. Een overzicht van de faciliteiten van de Erperheide.

Direct meer informatie over Center Parcs Erperheide?

De Erperheide

Voor de kinderen: Center Parcs de Erperheide is een paradijs voor kinderen. De speeltuin, het luxe subtropische zwemparadijs Aqua Mundo en de Baluba zijn maar enkele van de dingen waar kinderen hun tijd graag doorbrengen.

Kidsclub: Center Parcs heeft een kidsclub voor de kleinere kinderen. In de kidsclub worden diverse activiteiten georganiseerd zodat de kinderen zich prima vermaken en u ook tijd heeft om wat rust te nemen. Het enthousiaste team van medewerkers zorgt ervoor dat de kinderen een leuke tijd hebben en met leuke verhalen terug naar de cottage komen.

Baluba (Indoor Speelparadijs): Voor kinderen tot 12 jaar is er de Baluba, een indoor speelparadijs. In de Baluba kan je klimmen, klauteren, springen, glijden, met schuimballen schieten en uren plezier maken. Als gast van de Erperheide heb je gratis toegang tot de Baluba. De kinderen kunnen hier spelen terwijl u ze met een kopje koffie in de gaten houdt. In de Baluba zijn ook de voorstellingen van PePe TV.

Aqua Mundo: Waterwereld Aqua Mundo is een groot subtropisch zwembad met mogelijkheden voor jong en oud. Er zijn kinderbadjes met glijbaan voor de kleinsten. De stroomversnelling neemt je mee. Deze stroomversnelling is veilig voor iedereen, dus ook voor kinderen met zwembandjes. In het golfslagbad waan je je in de zee van een warm land. Twee waterglijbanen nemen je in hoog tempo weer mee omlaag. Bij de glijbanen is ook de Wildwaterbaan. Deze wildwaterbaan neemt je mee met stroopmversnellingen, hobbels en glijbanen. Daarnaast kan je ook snorkelen terwijl je naar vissen kijkt. Je krijgt het idee dat de vissen bij je in het bad zwemmen maar dat is niet het geval.

Kinderboerderij: De kinderboerderij is dagelijks geopend. Lekker tussen de geitjes en kippetjes lopen of help mee als boer of boerin (extra activiteit) om de dieren te verzorgen.

Teveel om op te noemen: Center Parcs de Erperheide heeft teveel om op te noemen, je moet het gewoon zelf een keer ervaren. Zeker wanneer je Center Parcs vakantieparken kent maar nog nooit in de Erperheide bent geweest is het een tip om er eens heen te gaan. Een heerlijke vakantie is vrijwel gegarandeerd.

Center Parcs de Erperheiode ligt niet ver over de grens bij het plaatsje Peer in Belgie. Een dagje Plopsaland Indoor in Hasselt is ideaal. Met de auto ben je er vrij snel. Onze ervaring is wel dat je van tevoren Plopsaland het beste even kan bellen om er zeker van te zijn dat dit speelparadijs geopend is. Het wil nog wel eens voor komen dat afgehuurd of gesloten is.

Centerparcs Erperheide, bekijk hier faciliteiten, foto’s en prijzen.