Cheap Parking en P5 Parkeren Review

cheap parking p5 parkeren lang parkeren schiphol

Cheap Parking Schiphol, de ideale manier van lang parkeren bij vliegveld Schiphol Amsterdam

Onze ervaringen met Cheap Parking en P5 Parkeren bij Schiphol.

Wij hebben een reis gemaakt naar Marsa Alam in Egypte. Omdat wij voor lang parkeren bij Schiphol inmiddels goede ervaringen hebben met Cheap Parking Schiphol hebben wij opnieuw voor deze parkeermogelijkheid gekozen. Lang parkeren bij Schiphol kan makkelijk, goedkoop, snel en zonder stress. Deze review gaat over zowel Cheap Parking en P5 Parkeren aangezien het dezelfde service is, maar dan onder een andere naam.
Meer info vind je op de website van Cheap Parking Schiphol en P5 Airport Parkeren Schiphol.

Parkeerplaats bij Cheap Parking Schiphol reserveren

Na het boeken van je vakantie of reis komt meestal de vraag weer naar voren “Hoe gaan we het doen met parkeren op Schiphol?”. Er zijn veel mogelijkheden om te parkeren bij en op Schiphol. Wanneer je kiest voor parkeren bij Cheap Parking Schiphol (of P5 Parkeren) dan kan je vooraf je parkeerplaats reserveren, dit doe je gewoon via de website. Voor het reserveren van een parkeerplaats bij Cheap Parking Schiphol geef je de aankomstdatum en tijd op. Ook geef je de datum op dat je weer terugkomt in Nederland en de tijd dat je denkt je auto weer op te halen. Na het reserveren krijg je van Cheap Parking Schiphol / P5 parkeren via e-mail een bevestiging via e-mail. Reserveren van een parkeerplaats bij Cheap Parking Schiphol / P5 Parkeren duurt niet langer dan een paar minuutjes. De informatie over het parkeren en de parkeerkosten zijn helder.

De vertrekdatum

Op de vertrekdatum stap je in de auto en begin je aan de reis naar Schiphol. Ongeveer 30 minuten voor je aankomst bij het vliegveld neem je telefonisch contact op met Cheap Parking Schiphol / P5 Parkeren zodat bekend is dat je eraan komt. Bij aankomst rij je de parkeerplaats van Cheap Parking Schiphol / P5 parkeren op waar je verder wordt geholpen door het personeel. De parkeerplaats is vrijwel direct aan de startbaan van Schiphol gelegen. Nadat je de auto hebt neergezet loop je samen met een medewerker van Cheap Parking / P5 Parkeren een rondje om je auto om eventuele beschadigingen te noteren. Ook wordt de kilometerstand genoteerd. Hierna lever je je autosleutel in en zet je je koffers in de shuttlebus. In een paar minuten word je van de parkeerplaats van Cheap Parking Schiphol / P5 Parkeren naar de vertrekhal gebracht. Je loopt zo met je bagage de vertrekhal van Schiphol in. Je auto staat tijdens je afwezigheid op een afgesloten parkeerplaats bij het vliegveld.

Dag van terugkomst

Als je weer terug bent op Schiphol neem je weer telefonisch contact op met Cheap Parking Schiphol / P5 Parkeren waarna de shuttlebus je na gemiddeld een kwartiertje weer oppikt op dezelfde plaats waar je bij vertrek bent afgezet. Bellen naar Cheap Parking Schiphol / P5 Parkeren dat je bent gearriveerd doe je op het moment dat je je bagage van de bagageband hebt afgehaald, niet eerder. Het is een korte rit in de shuttlebus van de vertrekhal naar de parkeerplaats van Cheap Parking Schiphol / P5 Parkeren. Bij aankomst loop je samen met de medewerker een rondje om de auto om de auto te controleren. Is alles in orde, dan stap je weer in je auto en begint de reis huiswaarts.

Onze ervaring met Cheap Parking Schiphol / P5 Parkeren Amsterdam Schiphol

Wij persoonlijk vinden Cheap Parking Schiphol en P5 parkeren Schiphol dit een ideale oplossing voor lang parkeren bij Schiphol.
Je parkeert je auto op een paar minuten afstand van het vliegveld, je vervoer tussen de parkeerplaats en de vertrekhal Schiphol is geregeld, je bent verzekerd van een parkeerplaats en het is wel zo relaxed om bij aankomst in een shuttlebus te stappen die je weer bij je auto afzet. Ook de tarieven die gehanteerd worden zijn een goede reden om te kiezen voor Cheap Parking Schiphol / P5 Parkeren.