Complete reizen naar Egypte

Boek nu een complete reis naar het altijd zonnige Egypte. Een actueel overzicht van Egypte reizen staat hier op onze website.

Onze persoonlijke ervaringen met het land Egypte, hebben ons doen beslissen om ook complete reizen via TUI naar Egypte aan te bieden.

Opvallend veel bezoekers van onze website zijn op zoek naar informatie over Egypte. Met name of Egypte een veilig vakantieland is, maar ook wordt er enorm veel gezocht naar het onderwerp of snorkelen in Egypte gevaarlijk is.

Egypte is blijkbaar enorm populair op dit moment. Op zich niet zo raar, want als je een zonvakantie wilt boeken, dan heb je met Egypte een bestemming te pakken waar de zon zo ongeveer 365 dagen per jaar schijnt. Tel daarbij de supermooie onderwaterwereld, en de avontuurlijke excursies in de woestijn op, en je hebt een hele mooie vakantie.

Natuurlijk heeft Egypte wel wat punten waar je rekening mee moet houden, en die niet voor andere landen gelden. Wanneer je je verblijfplaats in Egypte verstandig kiest, en je houdt aan de tips voor een bezoek aan Egypte, dan is een vakantie naar dit land zeker niet af te raden. Advies is wel om het reisadvies voor Egypte in de gaten te houden.

Onze ervaringen met Egypte

Onze persoonlijke ervaringen met Egypte zijn heel positief. Wij zijn dan wel in de veiligere kuststrook bij de Rode Zee gebleven ter hoogte van de plaatsen Marsa Alam en Hurghada. Bij aankomst waren we snel door de controle heen, en onderweg naar het hotel. Ons verblijf in de hotels was prima, en de mensen zijn over het algemeen erg vriendelijk. De controles op het vliegveld bij de terugreis, die zijn wel een stuk strenger dan je in Nederland bent gewend.