Bieslandse Heerlijkheid vakantiewoningen

Bieslandse Heerlijkheid vakantiewoningen. Bijzonder overnachten midden in de natuur in Delfgauw bij Delft.

Rustig overnachten in de natuur bij Delft: De Bieslandse Heerlijkheid vakantiewoningen

Overnachten bij Delft doe je misschien wel het meest relaxed bij De Bieslandse Heerlijkheid in Klein Delfgauw. Dit kleinschalige complex ligt vlak bij steden als Delft, Den Haag en Rotterdam. Dat het tussen deze drukke steden ligt, zou je niet direct zeggen. De vakantiewoningen van de Bieslandse Heerlijkheid liggen namelijk midden in de natuur. 

Vakantiewoningen in Delfgauw

Klein Delfgauw [vroeger heette het Bonkenbuurt] is een van die mooie en rustige dorpjes die je niet verwacht in de drukke Randstad. Zeker niet onder de rook van de grootste en drukste steden in Nederland. De Bieslandse Heerlijkheid vakantiewoningen liggen in de Bieslandse Polder met het recreatiegebied De Delftse Hout op een paar minuten loopafstand. Natuur, rust, wandel en fietsgebied zijn onlosmakelijk verbonden met Klein Delfgauw. Het gezellige oude centrum van Delft ligt ook op loopafstand. Vind je het te ver om naar het centrum van Delft te lopen, dan is er iets verderop bij Vakantiepark Delftse Hout een bushalte.

De omgeving van De Bieslandse Heerlijkheid wordt vaak bezocht door vogelliefhebbers, dit in verband met de grote verscheidenheid aan vogels van kievieten, ganzen en ooievaars tot heel af en toe een lepelaar. Ieder jaar worden in Klein Delfgauw ook de gezellige Bieslanddagen georganiseerd.

Vakantiehuizen en appartementen

De Bieslandse Heerlijkheid heeft naast vakantiewoningen ook appartementen. Comfortabele kamers met gratis draadloos internet, een tuin en een terras. Een parkeergelegenheid op het terrein is ook beschikbaar.

De namen van de woningen van de Bieslandse Heerlijkheid spreken al tot de verbeelding, en geven een beetje een beeld van de sfeer. De Hooitas, De Wagenschuur, De Paardenstal, Landzicht, Tuinhuis, en de Koeienstal.

In de omgeving van de Bieslandse Heerlijkheid vakantiewoningen

De Bieslandse Heerlijkheid vakantiewoningen liggen zoals gezegd midden in de natuur. Het is een hele goede uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Kernwoorden hierbij zijn natuur, rust, wandel- en fietsgebied. In de Delftse Hout kan je in de zomermaanden lekker zonnebakken en zwemmen. Ook een waterfiets of roeiboot huren behoort tot de mogelijkheden. Deze huur je bij Knus in de Delftse Hout.
Op enkele minuten lopen vind je ook Hoeve Biesland. Een in de regio bekende boerderij met weilandwinkel.

In en om Delft is ook van alles te beleven.
Hier een overzicht met activiteiten, eten – drinken, bezienswaardigheden en meer.

Steden in de directe omgeving van de Bieslandse Heerlijkheid vakantiewoningen

Wil je steden bezoeken dan is dat ook heel makkelijk vanaf deze vakantiebestemming. Het centrum van Delft met alle winkels, enorme hoeveelheid gezellige restaurants en kroegen is op loopafstand. Den Haag en Rotterdam zijn in ongeveer 15 tot 20 minuten te bereiken met de auto. Met het openbaar vervoer ben je 45 tot 50 minuten onderweg naar het centrum van deze twee steden. Het vliegveld Rotterdam / The Hague Airport (vroeger Zestienhoven) ligt ook op 10 minuutjes rijden met de auto.

Bieslandse Heerlijkheid vakantiewoningen
Delftse Hout bij de Bieslandse Heerlijkheid

Wil je overnachten in Delft, onthoud dan dat je wel in een drukke studentenstad verblijft. Daar is helemaal niks mis mee, maar er is wel altijd leven om je heen. Het is natuurlijk super makkelijk om een hotelkamer in het centrum te hebben, maar je hebt ook de mogelijkheid om iets verder weg, te overnachten midden in de natuur en de ochtend te beginnen met rust en natuur om je heen.

Overnachten bij Delft? Denk eens aan De Bieslandse Heerlijkheid vakantiewoningen in Klein Delfgauw