Overnachten bij Delft

Rustig overnachten in de natuur bij Delft:
De Bieslandse Heerlijkheid

Overnachten bij Delft doe je misschien wel het meest relaxed bij De Bieslandse Heerlijkheid in Klein Delfgauw. Dit kleinschalige complexje ligt vlak bij steden als Delft, Den Haag en Rotterdam. Dat het tussen de drukke steden ligt zou je niet direct zeggen. De Bieslandse Heerlijkheid ligt namelijk midden in de natuur.  Klein Delfgauw is een van die mooie en rustige dorpjes die je niet verwacht in de drukke Randstad. Gelegen in de Bieslandse Polder met het recreatiegebied De Delftse Hout op een paar minuten loopafstand. Natuur, rust, wandel en fietsgebied zijn onlosmakelijk verbonden met Klein Delfgauw. Het gezellige oude centrum van Delft ligt op loopafstand. Vind je het te ver om naar het centrum van Delft te lopen, dan is er iets verderop bij Vakantiepark Delftse Hout een bushalte.

De omgeving van De Bieslandse Heerlijkheid wordt vaak bezocht door vogelliefhebbers, dit in verband met de grote verscheidenheid aan vogels van kievieten, ganzen en ooievaars tot heel af en toe een lepelaar. Ieder jaar worden in Klein Delfgauw ook de gezellige Bieslanddagen georganiseerd.

Ideale bestemming voor verblijf in Delft

De Bieslandse Heerlijkheid ligt zoals gezegd midden in de natuur. Het is een hele goede uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Kernwoorden hierbij zijn natuur, rust, wandel- en fietsgebied. In de Delftse Hout kan je in de zomermaanden lekker zonnebakken en zwemmen. Ook een waterfiets of roeiboot huren behoort tot de mogelijkheden. Deze huur je bij ‘Knus‘.
Op enkele minuten lopen vind je ook Hoeve Biesland. Een in de regio bekende boerderij.

Wil je steden bezoeken dan is dat ook heel makkelijk vanaf deze vakantiebestemming. Het centrum van Delft met alle winkels, enorme hoeveelheid gezellige restaurants en kroegen is op loopafstand. Den Haag en Rotterdam zijn in ongeveer 15 minuten te bereiken met de auto. Met het openbaar vervoer ben je 45 tot 50 minuten onderweg naar het centrum van deze twee steden. Het vliegveld Rotterdam / The Hague Airport (vroeger Zestienhoven) ligt ook op 10 minuutjes rijden met de auto.

De Bieslandse Heerlijkheid heeft naast comfortabele kamers ook gratis draadloos internet, een tuin en een terras. Een parkeergelegenheid op het terrein is ook beschikbaar.

Wil je overnachten in Delft, onthoud dan dat je wel in een drukke studentenstad verblijft. Daar is helemaal niks mis mee, maar er is wel altijd leven om je heen. Het is natuurlijk super makkelijk om een hotelkamer in het centrum te hebben, maar je hebt ook de mogelijkheid om iets verder weg, te overnachten midden in de natuur en de ochtend te beginnen met rust en natuur om je heen.

Overnachten bij Delft? Denk eens aan De Bieslandse Heerlijkheid in Klein Delfgauw