De Drie Linden Giersbergen, restaurant Loonse en Drunense Duinen

De Drie Linden Giersbergen, restaurant Loonse en Drunense Duinen. Leuk gelegen in het dorpje Giersbergen. Onze ervaringen met de lunch.

Herberg De Drie Linden Giersbergen, onze vaste tussenstop

Ook al wonen we er niet heel dichtbij, we gaan met enige regelmaat met ons gezin naar de Loonse en Drunense Duinen voor een lekkere wandeling. De Loonse en Drunense Duinen is een prachtig stukje natuurgebied. Meestal parkeren wij onze auto in de buurt van De Rustende Jager in Biezenmortel. Daar vandaan zoeken we dan onze weg door het natuurgebied. We proberen iedere keer een andere route te nemen. Ook proberen we het zo te plannen dat we rond lunchtijd aankomen bij Herberg De Drie Linden. Het is voor ons eigenlijk vaste prik dat we bij De Drie Linden in Giersbergen een hapje eten op het terras, waarna we weer via een mooie route richting de auto gaan.

Overnachten vlak bij De Drie Linden en in de omgeving van Giersbergen

Er zijn een paar plekken waar je leuk kunt overnachten in de buurt van Giersbergen. Dit zijn onder andere Herberg d’n Dries Drunen, Natuurpoort herberg manege van Loon, Plein 13 Drunen. Hiervandaan is een dagje Efteling ook goed te doen.

Restaurant aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen

Het dorpje Giersbergen ligt aan de rand van nationaal park De Loonse en Drunense Duinen. Het is een pittoresk dorpje waar je echt even weg bent uit de drukte. Niet dat het er stil is op mooie dagen, maar dan is het er een gezellige drukte. Herberg De Drie Linden ligt op een kruising in het dorpje Giersbergen. Het is een mooie horeca gelegenheid waar je, naar ik heb vernomen, een mooi feest kan vieren. Ik kan dit niet uit eigen ervaring bevestigen, want wij persoonlijk komen eigenlijk nooit verder dan een lekkere luncht op het terras van De Drie Linden Giersbergen.

Onze lunch ervaringen met Herberg De Drie Linden Giersbergen

Zoals ik al zei, wij hebben meerdere keren geluncht bij De Drie Linden. Alle keren heerlijk in de zon op het terras. Dit is dan ook wat wij kunnen beoordelen.
Om meteen met de deur in huis te vallen, wij hebben er de meeste keren heerlijk gegeten. De gerechten worden vers bereid, en de wachttijden zijn niet te lang, zelfs niet als het terras vol zit. Dat is ook de reden waarom we standaard lunchen bij Herberg De Drie Linden Giersbergen. Het personeel is ook heel vriendelijk. Er is een duidelijke rolverdeling onder het bedienend personeel. Wij maken dus niet voor niets tijdens onze wandelingen over de Loonse en Drunense Duinen een tussenstop in Giersbergen bij herberg De Drie Linden.

Om heel eerlijk te zijn hebben we ook een keer een wat mindere ervaring gehad. De lunch die we hebben besteld viel wat tegen in vergelijking met eerdere keren. Ik en mijn vrouw hadden dezelfde lunch, een broodje warme geitenkaas met gegrilde groenten en hummus. Eerst waren de bruine boterhammen op, dus het werden witte boterhammen. Toen de lunch werd geserveerd moesten we goed kijken of het wel dezelfde lunch was. Naast het duidelijke verschil in de hoeveelheid kaas, zaten er ook andere groenten en salade bij. Het viel ons echt wat tegen gezien onze ervaringen met lunch bij Herberg de Drie Linden Giersbergen.
Daar moet dan ook weer bij gezegd worden dat de keer erna de lunch weer prima in orde was.

Gratis parkeren, wandelroutes, speelplaats

Wij lopen altijd naar De Drie Linden in Giersbergen, maar de herberg is ook goed met de auto bereikbaar. Direct naast De Drie Linden in Giersbergen is een gratis parkeerplaats. De parkeerplaats heeft 250 plaatsen. Ruim voldoende, maar bij mooi weer kan de parkeerplaats vol staan met dagjesmensen.

Vanaf De Drie Linden in Giersbergen starten ook mooie wandelroutes. Wil je je niet op eigen houtje door het gebied lopen, dan kan je altijd de bekende gekleurde paaltjes volgen.

Kinderen zijn ook van harte welkom in Giersbergen bij Herberg De Drie Linden. Er is een speeltuin bij de herberg. De kinderen kunnen lekker spelen, maar ook de menukaart bevat gerechten speciaal voor kinderen.

Te doen bij Herberg De Drie Linden Giersbergen

Wij hebben alleen ervaring met de lunch. Er is meer te doen bij De Drie Linden, maar helaas kan ik je niet uit eigen ervaring adviseren.

De Loonse en Drunense Duinen en omgeving lenen zich er echt voor om lekker te wandelen of te fietsen. Zowel in Giersbergen bij De Drie Linden als bij De Rustende Jager in Biezenmortel kan je fietsen huren. Er zijn mooie fietsroutes vanaf deze locaties.

Op de speeltuin vind je ook de Karussell en de Bungee Trampoline. Leuk voor kinderen, maar stiekem ook voor de ouders. De trampoline vooraf reserveren is handig.

Er zijn ook diverse groepsactiviteiten te doen. Een overzicht kan je zien op de website van Herberg De Drie Linden Giersbergen.
Daarnaast is een Expeditie Loonse en Drunense Duinen te doen. Meer informatie ook op de website.

Is Herberg De Drie Linden in Giersbergen een aanrader?

Onze persoonlijke ervaring is dat je prima kunt lunchen. Het ligt op een leuke locatie. Als je bij mooi weer op het terras van Herberg De Drie Linden wilt zitten, dan kan het zijn dat je moet wachten. Hou wel goed in de gaten dat je je eigen plekje zoekt.