Duinrell vacatures, werken bij Duinrell

Duinrell vacatures. Altijd al willen werken bij Duinrell? Superleuke vacatures. Vaste banen, seizoenswerk, bijbaan Duinrell.

Werken bij vakantie en attractiepark Duinrell, jouw ideale baan?

In het in Wassenaar gelegen vakantie- en attractiepark Duinrell is het altijd een levendige boel. Als je gaat werken bij Duinrell dan kan je rekenen op afwisseling, en een gezellige drukte. Bezoekers komen naar het park om plezier te hebben. Je kan je voorstellen dat het in de zomer drukker is in Duinrell dan in de winter. Daarom zijn er verschillende soorten banen. Als je kijkt naar de Duinrell vacatures, dan zie je naast vaste banen ook veel seizoenswerk, en mogelijkheden voor een bijbaan. Je directe collega: Rick de Kikker.
Klik hier om direct alle banen bij Duinrell te zien.

Wat voor soort vacatures zijn er bij Duinrell?

Als je kijkt naar de vacatures bij Duinrell, dan heb je in je werk eigenlijk altijd te maken met mensen. Bezoekers komen naar het park om plezier te maken en een leuke tijd te hebben. Het zal niet altijd zo zijn dat iedereen blij is, en klachten horen daar natuurlijk ook bij. Wanneer je werkt bij Duinrell, dan is het aan jou en je collega’s om bezoekers een mooie tijd te bezorgen, en waar nodig problemen op te lossen.

Kijken naar Duinrell en de vacatures, dan zie je in grote lijnen de onderstaande vacatures.
Wil je direct kijken waar je kan werken bij Duinrell, klik dan hier.

  • Medewerkers in het attractiepark: bedienen van attracties, werken in souvenir winkels en overige locaties.
  • Werken in het Tikibad: toezicht houden in dit supervette zwembad en zorgen voor veiligheid van bezoekers.
  • Horeca en entertainment: Werken in de horeca op het park, en het entertainen van bezoekers.
  • Onderhoud en schoonmaak: Vacatures op Duinrell zijn er ook voor mensen die graag klusjes uitvoeren of ervoor zorgen dat het park er spik en span uit ziet.
  • Klantenservice: Dan is er natuurlijk ook het klantcontactcenter van Duinrell. Werken bij Duinrell kan ook betekenen dat je telefoons, e-mails, chat berichten beantwoorden en klachten oplossen.
Duinrell vacatures, werken bij Duinrell
Duinrell vacatures, je collega Rick

Kortom, werken in dit attractiepark is alleen voor jou als je graag in een levendige omgeving, en met mensen werkt. Je houdt ervan om mensen een mooie dag te bezorgen, maar je moet ook om kunnen gaan met mensen die minder blij zijn. Duinrell vacatures zijn in ieder geval niet snel saai.