Efteling Hotel, overnachten in een sprookje

Het Efteling Hotel

Overnachten in het Efteling Hotel betekent, overnachten in een sprookjesachtige omgeving. Het Efteling Hotel Kaatsheuvel is gelegen op enkele minuten lopen van de Efteling zelf. Wanneer je met de auto richting de Efteling rijdt, dan rij je in de meeste gevallen al langs het Efteling Hotel. Het kenmerkende gebouw van het Efteling Hotel is al van een afstand te zien.

Bekijk hier foto’s en lees onafhankelijke reviews van gasten van het Efteling hotel.

Direct naar jouw onderwerp:
* Aankomst bij Efteling Hotel
* Entree Efteling
* Eten en drinken bij het Efteling Hotel
* Extra informatie over het Efteling Hotel
* Adres Efteling Hotel

Efteling Hotel : Aankomst

Het is prettig om te weten dat de receptie van het Efteling Hotel Kaatsheuvel 24 uur per dag is geopend. Zo hoef je je nooit zorgen te maken als je het personeel nodig hebt. Hou toch even rekening met het volgende…

De kamers van het Efteling Hotel zijn vanaf 15:00 uur toegankelijk. Je kunt al wel eerder inchecken, maar de sleutel krijg je pas om 15:00 uur. Wil je eerder toegang hebben tot de kamer, neem dan vooraf even contact op met het hotel.

Ook wanneer je denkt later dan 18:00 uur aan te komen bij het Efteling Hotel, dan is het aan te raden om vooraf even contact op te nemen met het Efteling Hotel, en het personeel te informeren over de verwachte aankomsttijd.

Entree tot de Efteling

Eerder toegang voor Efteling Hotel gasten
Wanneer je in het Eftelinghotel verblijft, heeft dit een aantal voordelen. Zo mag je, ook op de aankomstdag en vertrekdag, een half uur eerder de Efteling zelf in. Zo loop je in een bijna leeg attractiepark. Speciaal voor de gasten van het Efteling Hotel, zijn er dan ook al een aantal attracties open (Avonturen Doolhof, Kleuterhof, Vogel Rok, Carnaval Festival, Monsieur Cannibale, Villa Volta, Droomvlucht, Fata Morgana, Bob, Baron 1898). Zo hoef je hier alvast niet te wachten.

Loopafstand Efteling Hotel naar ingang van de Efteling
Het Efteling Hotel vrijwel direct naast het Efteling park zelf. Er zijn speciale ingangen voor gasten van het Efteling Hotel. Je hoeft dus niet naar de hoofdingang, maar kan aan de zijkant het park in. Het is een paar minuten lopen vanaf het Efteling Hotel naar de zijingang van de Efteling.

Gebruik faciliteiten Efteling Bosrijk
Als gast van het Efteling Hotel Kaatsheuvel, mag je ook gebruik maken van de faciliteiten van Efteling Bosrijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het Badhuys.

Eten en drinken in het Efteling Hotel

Wanneer je als gast in een van de themakamers van het Efteling Hotel verblijft, dan is het ontbijt hierbij inbegrepen. Het ontbijt is in buffetvorm.
Natuurlijk kun je ook lunchen en dineren in het Efteling Hotel. Dit is in het restaurant de Hoffelijke Heraut.

Efteling Hotel – extra weetjes

Receptie : De receptie van het Efteling Hotel Kaatsheuvel is, zoals hierboven al gezegd, 24 uur per dag open.
Parkeren : Voor gasten van het Efteling Hotel, is parkeren op de parkeerplaats van het hotel gratis.
Efteling Theater : In het hotel kan je alvast een plekje reserveren voor het Efteling Theater. Ook dat kan maar vast geregeld zijn.
Verhuur : In het Efteling Hotel kan je een rolstoel huren. Ook fietsen zijn er te huur.
Wifi : internet via wifi is beschikbaar in het hele hotel
Themakamers : De kamers van het Efteling Hotel zijn ingericht in Efteling thema’s. Voor zowel kinderen, als papa’s en mama’s is dit bijzonder leuk om te verblijven.
Restaurant en bar : Het Efteling hotel heeft een eigen restaurant ( De Hoffelijke Heraut ) en een bar ( De Gelagkamer)
Kinderen : De kans is groot dat je in het Eftelinghotel een of meerdere sprookjesfiguren tegen het lijf loopt. Daarnaast is er een speelkasteel, kinderlobby en een speciale incheckbalie voor kinderen.
Rookvrij : Het hotel is rookvrij.
Honden : Met uitzondering van hulphonden zijn er geen honden toegestaan in het hotel.
Gasten met een beperking : Het Efteling Hotel heeft kamers die speciaal zijn ingericht voor mensen met een beperking. Ook zijn er speciale parkeerplaatsen beschikbaar. In het hotel zijn ook liften aanwezig.

Attractiepark de Efteling is het hele jaar door geopend. In de warmere maanden is het geheel park geopend en zijn er ruime openingstijden. In de winter is er de Winter Efteling. In deze periode zijn er een aantal attracties gesloten en zijn de openingstijden korter. Wel is het park omgetoverd in winterse sferen.

Adres Efteling Hotel Kaatsheuvel

Het Efteling Hotel is te vinden op de Horst 31, 5171 RA ,Kaatsheuvel