Kiss and Ride Efteling zo kom je er

Efteling een wereld vol wonderen informatie

Efteling : kort parkeren Kiss and Ride

Parkeren bij een bezoek aan de Efteling kan op de daarvoor bestemde betaalde parkeerplaats, maar wat als je alleen mensen bij de Efteling wilt brengen en halen. Voor kort parkeren kan je naar de Kiss and Ride Efteling parkeerplaats. Waar vind je deze parkeerplaats?

Kiss en Ride Efteling adres

De Efteling Kiss and Ride [halen en brengen] parkeerplaats ligt naast de grote parkeerplaats bij de hoofdingang van de Efteling. Je hoeft dus niet je auto betaald te parkeren op de Efteling parkeerplaats, of elders in Kaatsheuvel een parkeerplek te zoeken. Op de parkeerplaats mag je kort gratis parkeren bij de Efteling om bezoekers uit te laten stappen en/of weer op te halen. Het is niet toegestaan om je auto hier langer op deze gratis parkeerplaats bij de Efteling te parkeren. Hier wordt op gehandhaafd.

De Kiss and Rideparkeerplaats vind je bij de Efteling Bushalte aan de Europalaan. Kijk hier voor de exacte locatie op de kaart (opent Google Maps).

Zoek je een leuk hotel op loopafstand van De Efteling, dan raden wij je Hotel De Kroon aan.

Zo rij je naar de Kiss and Ride Efteling parkeerplaats

De meeste bezoekers van de Efteling komen vanaf de kant van het Efteling Hotel [lees hier de onafhankelijke reviews met foto’s van het Efteling Hotel]. Hier vandaan is de ‘halen en brengen’ Kiss and Ride parkeerplaats simpel te vinden.

Komend vanaf de N261 (Midden Brabantweg) rij je over de Europalaan richting het centrum van Kaatsheuvel. Zorg dat je ter hoogte van de ingang van de Efteling parkeerplaats de meest rechter baan aanhoudt.
Er gaan drie banen naar links naar de betaalde Efteling parkeerplaats, en de vierde baan gaat rechtdoor richting de Kiss and Ride parkeerplaats van de Efteling.

Ben je de ingang van de grote Efteling parkeerplaats voorbij, dan volg je hierna de weg voor ongeveer 150 meter, tot je aan je linkerhand een grote bushalte ziet. Direct na deze bushalte kan je linksaf. Er staat met verkeersborden al aangegeven waar de halen en brengen parkeerplaats is. Je rijdt dan langs de Efteling bushalte naar de direct erachter liggende parkeerplaats waar je je familie en vrienden gedag kan kussen.

Het is een redelijk grote parkeerplaats. Mocht er ruimte genoeg zijn op de kiss and ride parkeerplaats bij de Efteling, dan kan je de auto het beste zover mogelijk aan de linker kant neerzetten. Je moet via een tunneltje even onder de weg door om bij de hoofdingang van de Efteling te komen. Het tunneltje vind je aan de linker kant van de parkeerplaats.

Kiss and ride Efteling

Zo loop je van de parkeerplaats naar de Efteling hoofdingang

Wanneer je op de halen en brengen parkeerplaats staat, dan kan je niet direct naar de hoofdingang van de Efteling lopen door even de weg over te steken. Je moet eerst onder de weg door naar de overkant.

Aan de linkerkant van de Kiss and Ride parkeerplaats is een trappetje naar beneden. Neem dit trappetje en loop via een klein tunneltje onder de weg door naar de grote parkeerplaats. Aan de andere kant van dit tunneltje sta je direct op de grote parkeerplaats van de Efteling. Dit is wel iets wat je even moet weten, anders is het even zoeken.
De Kiss and Ride Efteling parkeerplaats is dus echt ideaal voor het halen en brengen van mensen.