Egypte Reizen

All Inclusive reizen naar Egypte.

Klik hier voor alle Egypte deals!

Complete Egypte Reizen
TUI is een van de reisorganisaties die volledig verzorgde reizen aanbiedt naar Egypte. Hierboven staan complete vakanties. Je kan door de pagina’s heen bladeren voor meer informatie over alle reizen.

Egypte, een populaire vakantiebestemming
Egypte is een enorm populaire vakantiebestemming, met name bij de liefhebbers van zon, zee en cultuur. Zeker de Egyptische kust aan de Rode Zee trekt grote hoeveelheden toeristen. Denk hierbij voornamelijk aan de regio waar plaatsen als Hurghada en Marsa Alam liggen. Een groot deel van de kuststrook waar vroeger de woestijn eindigde, bestaat nu uit een groeiend aantal hotels en luxe resorts. Deze bestemming wordt voornamelijk bezocht door mensen die willen genieten van zon en alle luxe. Natuurlijk is de adembenemende onderwaterwereld van dit stuk Egypte, bijzonder indrukwekkend. Op het moment dat je de zee ingaat, waan je je in een tropisch aquarium.

Mensen die op zoek zijn naar het echte ‘oude’ Egypte, die kunnen natuurlijk ook verder het binnenland in, om bijvoorbeeld de piramides te bezoeken.

Is Egypte veilig genoeg als vakantiebestemming

Egypte is niet het meest veilige en stabiele land dat je kan uitzoeken als vakantiebestemming. Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een vakantie naar Egypte boekt. Wanneer je in de het kustgebied bij Marsa Alam en Hurghada blijft, dan hoef je je op zich niet veel zorgen te maken. Dit stuk is goed beveiligd, en over het algemeen rustig. Ga je verder het land in, dan zijn er meer zaken waar je rekening mee moet houden.

Hoe veilig is Egypte
In ons artikel waarin we dieper in gaan op de veiligheid van Egypte, kan je hierover meer lezen.

Is snorkelen Egypte gevaarlijk
Naast de instabiliteit van het land, is er natuurlijk ook nog de Rode Zee. Dagelijks gaan er grote hoeveelheden mensen het water in om te snorkelen of te duiken. De Rode Zee bij Egypte is ideaal om te snorkelen, maar is het wel veilig? Ook over de mogelijke gevaren van de Rode Zee bij Egypte hebben we een eerder artikel geschreven. Is snorkelen bij Egypte in de Rode Zee gevaarlijk? In dit artikel lees je wat je kan verwachten wanneer je bij Egypte gaat snorkelen.

Tips voor aankomst op vliegveld Egypte en tips over vertrek
In onze review over het Aurora Bay Resort in Marsa Alam, beschrijven we niet alleen onze ervaringen met dit all inclusive hotel, maar we geven hier ook tips over de aankomst op het vliegveld, terugvlucht, visum en meer. Handige informatie om door te nemen, wanneer je een vakantie naar Hurghada of Marsa Alam boekt.