Farmcamps De Ideale kindervakantie

Leef het boeren leven voor heel even

Op vakantie met je kinderen. Voor de een is een verblijf op de camping de ideale vakantie met kinderen, voor de ander is het weer een vakantie op een bungalowpark waarbij je van alle gemakken bent voorzien. Tegenwoordig boeken steeds meer mensen een boerderijvakantie via Farmcamps. Eerlijk is eerlijk… voor kinderen is zo’n boerderijvakantie helemaal het einde maar ook papa en mama voelen zich al snel thuis op een boerderij.

Kamperen bij de boer

Een boerderijvakantie, hoe werkt dat dan precies. Je gaat kamperen op het terrein van een van de aangesloten boerderijen. Je kunt met je eigen tentje je vakantie doorbrengen op de boerderij maar er is ook de mogelijkheid om een luxe safaritent te huren. Deze safaritenten zijn ruim zijn van alle gemakken voorzien en staan al helemaal klaar voor je bij aankomst. Je hoeft dus alleen maar je spullen uit de auto te halen en te verplaatsen naar de tent en je bent klaar. Een eigen tent opzetten hoeft dus niet. Er is ook de mogelijkheid om met je eigen tent een plekje te huren bij de boer.

Kamperen bij de boer is de ideale kindervakantie. Naast de gezelligheid van de camping kunnen zowel de kinderen als de ouders meehelpen op de boerderij. Afhankelijk van de soort boerderij kunnen er diverse dingen gedaan worden zoals koeien melken, met geiten bezig zijn, eieren rapen, poep opruimen en nog veel meer. Je hebt dus de sfeer van een camping en je maakt het boerenleven van dichtbij mee. Het is dan aan jou of je in je eigen tent gaat kamperen of dat je een luxere variant huurt.

Farmcamps heeft zich gespecialiseerd in het kamperen bij de boer. Het is opgezet volgens een standaard principe. Er is keuze uit een aantal boerderijen met een geheel eigen karakter. Naast de plaats waar je wilt verblijven kan je dus ook kiezen uit het soort boerderij waar je verblijft. Farmcamps heeft zich erop toegelegd de hele familie een hele leuke vakantie te bezorgen. Uit eigen ervaring weten wij dat kinderen terug willen naar de boerderij wanneer ze er eenmaal zijn geweest.

Feest voor groot en klein

Wij hebben met onze kinderen ook meerdere malen een boerderijvakantie gedaan. De kids hebben de tijd van hun leven gehad. Vriendjes en vriendinnetjes genoeg omdat voor het overgrote deel gezinnen met kinderen een boerderijvakantie boeken. De kinderen kunnen de hele boerderij gebruiken als speelterrein. Spelen in de hooiberg (als die aanwezig is), wedstrijdjes doen op de boeren stormbaan, dieren knuffelen, de boer helpen met echte boeren werkzaamheden of meedoen met andere activiteiten. Maar het moet wel gezegd worden dat ook de ouders zich niet zullen vervelen. Zo hebben wij ook vroeg in de ochtend de boer geholpen met het melken van de koeien wat voor stadsmensen toch wel een hele ervaring is.

Wij hebben voor u al een overzicht gemaakt van de leukste glamping locaties. Kijk opĀ https://hotels-vergelijken.saro.nl/hooi-hooi-farmcamps-vakantie/