Formule 1 Zandvoort, jacht op hotels en slaapplaatsen

De Formule 1 komt weer naar Nederland. De kogel is eindelijk door de kerk. Het circuit van Zandvoort wordt het terrein waarop de grootste namen van de autorace sport gaan uitvechten wie de snelste is. Op het moment dat bekend werd dat de Formule 1 naar Zandvoort zou komen is het een gekkenhuis bij alle hotels, campings, B&B’s en noem het maar op. Wil je nog een plekje vinden om te overnachten in of in de buurt van Zandvoort dan moet je snel zijn.

Een spektakel in het duingebied

De Formule 1 in Zandvoort belooft een enorm spektakel te worden. Het evenement trekt duizenden en duizenden bezoekers. Zandvoort is op zich wel redelijk bereikbaar maar met de te verwachten aantallen bezoekers van de Formule 1 zal het verkeer op zeker vast lopen in en rond Zandvoort. Het kan dus handig zijn om vooraf een slaapplaats te zoeken in de buurt van het circuit of Zandvoort om de drukte zoveel mogelijk te ontlopen.

Bizar is het wel. De definitieve datum van de Formule 1 is nog niet eens bekend maar toch is er een enorme run op hotels en zelfs tuinhuisjes in de stad en directe omgeving. ( Bron BNR Nieuwsradio). Hoe het exact te regelen is met de aanbieders van plaatsen om te overnachten is nog even de vraag maar ik denk dat het een kwestie is van nu al onderhandelen. Grote kans dat er tegen de tijd dat de Formule 1 plaats gaat vinden nog mensen tenten in de tuin gaan zetten en die verhuren voor een hoog bedrag. Het ziet er dus naar uit dat je er op tijd bij moet zijn om nog een slaapplaats te vinden in of vlakbij Zandvoort.