Goedkope Vliegtickets APP

Goedkope vliegtickets, download de app

Vind de goedkoopste vliegtickets van alle luchtvaartmaatschappijen met 1 app.

Luchtvaartmaatschappijen stunten met de prijzen van vliegtickets. Teveel betalen voor je vliegtickets is dus niet meer nodig, alleen het vinden van de goedkoopste vliegtickets kan best een hoop werk zijn.

Met de app van Jetradar doorzoek je in een paar tellen de aanbiedingen van alle luchtvaartmaatschappijen, en zie je een overzicht van de goedkoopste vliegtickets. De app is beschikbaar voor IOS en Android.

Spring meteen naar jouw onderwerp

Download de app voor de goedkoopste vliegtickets:
Download de Android app
Download de IOS app

Eenvoudig in gebruik

Het vinden van goedkope, zo niet de goedkoopste vliegtickets, kan met een paar klikken. Na installatie krijg je eerst een korte uitleg over de app. Dit kan worden overgeslagen.

goedkope vliegtickets zoeken met ios android app

Basis scherm goedkope vliegtickets

Na opstarten van de app, kom je terecht in het basis zoekscherm. Je kan hier direct zoeken naar goedkope vliegtickets, door een paar gegevens in te voeren. Dit zijn luchthaven van vertrek en aankomst, vertrekdatum en aantal personen. Eventueel kan je ook goedkope tickets zoeken voor de terugvlucht.

MultiCity

Een andere optie is om goedkope vliegtickets te zoeken, waarbij je meerdere luchthavens aandoet.

Kies goedkope vliegtickets van de kaart


Ook een makkelijke optie is om het land van bestemming aan te klikken op de wereldkaart. Op de kaart wordt meteen al aangegeven per land vanaf welke prijzen er goedkope vliegtickets te krijgen zijn. Druk op het land waar je heen wilt, en een lijst met alle vliegvelden verschijnt in je scherm. Zo kan je direct de luchthaven waar je heen wilt.

Melding van prijsdalingen

Wanneer je geen haast hebt met het kopen van goedkope vliegtickets, dan kan je een prijsdaling alert aanmaken in de app. Hiermee houdt de app de prijzen in de gaten. Je krijgt een melding wanneer de vlucht waar jouw voorkeur naar uit gaat, ineens nog goedkopere vliegtickets heeft.

Met of zonder tussenstop

In de app kan je aangeven of je op zoek bent naar een rechtstreekse vlucht of dat een tussenstop ook een optie is. Vliegtickets voor vluchten met een tussenstop, kunnen soms goedkoper zijn dan vliegtickets voor rechtstreekse vluchten. In de app kan je de optie voor het zoeken naar goedkope vliegtickets met of zonder tussenstop aan- en uitzetten.

Download de app voor Android / IOS

Download de app voor de goedkoopste vliegtickets:
Download de Android app
Download de IOS app