Green Turtle Cay, super stranden

Green Turtle Cay Bahama’s

Hotels op Green Turtle Cay, als je van strand houdt dan is dit eiland een paradijs!

Foto’s van de hotels op Green Turtle Cay

Green Turtle Cay is een eiland in de Bahama’s . Het is gelegen in de ” Abaco out Islands “.Het eiland is 4,8 km lang en nog geen 3 km breed. Het eiland is vernoemd naar de grote hoeveelhedengroene schildpadden die in het gebied te vinden waren . Er wonen ongeveer 480 mensen op het eiland. De belangrijkste plaats is New Plymouth die werd gesticht in de 18e eeuw . De architectuur van de oudere woningen in het dorp is uniek in de Bahama’s, met steile schuine daken, afkomstig met kolonisten uit New England .

Op New Plymouth vind je onder andere een postkantoor, een bank, een douane-en immigratiedienst, vier supermarkten, diverse restaurants, bars, kerken en er is een museum met de schilderijen van de Bahamaanse schilder Alton Lowe .

Terwijl de auto’s zijn toegestaan op het eiland , golfkarretjes en fietsen zijn de gebruikelijke wijze van vervoer . Beide zijn gemakkelijk gehuurd voor een bezoek aan het eiland.

Green Turtle Cay staat bekend om zijn uitstekende stranden en heeft een aantal full – service hotel – resorts met jachthavens . Er is ook een boot reparatiewerf te vinden.

Meer informatie over hotels op Green Turtle Cay

Bekijk de mooie hotelaanbiedingen op Green Turtle Cay Bahama’s