Over…

Allerhande reisinformatie

Hotels-Vergelijken is, zoals de naam het al zegt, begonnen als ‘hotelvergelijkingswebsite’. Dit maakt nog wel een klein deel uit van onze website maar we zijn ons meer gaan richten op allerhande reisinformatie. Bij Hotels-Vergelijken gaat het dus om veel meer dan alleen hotels en de hotel informatie. Alles wat ook maar enigszins met reizen, vakantie, hotels, dagjes uit en vergelijkbare zaken te maken kan je bij ons tegenkomen. Zo hebben wij naast hotels en vakantiebestemmingen ook gerelateerde informatie waaronder de gevaren van de Noordzee , veilig gebruik maken van wifi netwerken op onder andere vakantiebestemmingen, dingen die je gedaan moet hebben op vakantie zoals een quad tour door de woestijn of de beste snorkelbestemmingen.

Complete Egypte vakanties all inclusive hotels snorkelen bij Marsa Alam Hurghada
Complete Egypte vakanties en Aanbiedingen

Waarom de overstap van hotelvergelijker naar reisinfo

Hotel vergelijkingssites zijn er al voldoende. De grote commerciële bedrijven met de televisie- en radioreclames zijn geen leuke partijen om tegenop te boksen. Ondanks het feit dat wij net zo goed de beste hotelaanbiedingen kunnen vinden is het niet onze insteek om de grootste en bekendste te worden. Het gaat ons om allerhande informatie te geven (leuk, handig, belangrijk, interessant, onzinnig). Informatie waar je rustig doorheen kunt lezen zonder dat er allerlei producten, diensten of reisbestemmingen op je af worden gevuurd. Ben je daarnaar op zoek? Prima, maar dat vind je niet bij ons. 
Hotels-Vergelijken heeft dan ook geen winstoogmerk.

Voornamelijk uit eigen ervaring

De informatie op onze website komt voornamelijk voort uit onze eigen ervaringen. In bijna  alle gevallen weten we dus door eigen ervaring alle ins en outs van de dingen die we beschrijven. Natuurlijk kunnen wij geheel andere ervaringen hebben dan ieder ander maar … wij geven onze eerlijke mening.

Alles wat ook maar enigszins met reizen en vakantie te maken heeft

We richten ons op reizen maar de artikelen die we hebben kunnen enorm uiteenlopend zijn. Dit omdat heel veel zaken toch een raakvlak hebben met reizen en vakantie, hoe klein dat raakvlak ook kan zijn.