Hotel De Kroon Kaatsheuvel Efteling

Efteling een wereld vol wonderen informatie

Hotel De Kroon Kaatsheuvel Efteling. Leuk en betaalbaar hotel op loopafstand van de Efteling en Loonse en Drunense Duinen. Een echte aanrader

Hotel De Kroon Kaatsheuvel Efteling

In het centrum van Kaatsheuvel, op loopafstand van de Efteling, ligt Hotel De Kroon. Dit leuke familiehotel ligt op ongeveer tien minuten lopen tot aan de ingang van attractiepark De Efteling. Hotel De Kroon Kaatsheuvel is een ideaal alternatief voor het veel duurdere Efteling hotel.

Betaalbaar, goed gelegen en vriendelijk personeel.

Hotel De Kroon Kaatsheuvel is een gezellig en kleinschalig met vriendelijk personeel. Wij zijn hier terecht gekomen aan de hand van een tip van een kennis die ieder jaar minstens één keer een overnachting boekte in Hotel De Kroon Kaatsheuvel wanneer hij de Efteling ging bezoeken. Het hotel is de ideale plek om te overnachten wanneer je De Efteling wilt bezoeken. Door de kleinschaligheid, en het prettige personeel, is het over het algemeen een relaxt verblijf.

Ligging van Hotel De Kroon Kaatsheuvel

Het hotel ligt aan een niet al te drukke doorgaande weg in Kaatsheuvel. Wanneer je in Hotel De Kroon Kaatsheuvel verblijft dan is er een gratis parkeerplaats voor je beschikbaar.
Zoals gezegd is De Efteling op loopafstand. Een wandelingetje van het hotel naar de ingang van De Efteling duurt ongeveer tien minuten.
Lopend naar de Loonse en Drunense Duinen is ook goed mogelijk, maar dan moet je wel wat verder lopen. Ga uit van ongeveer 20 minuten wandelen tot je de rand van de Loonse en Drunense Duinen bent. Zeker goed aan te lopen.

Bijna naast Hotel De Kroon Kaatsheuvel is een supermarkt gevestigd met ruime openingstijden.
Wil je lekker uit eten, dan is er aan dezelfde weg, op iets minder dan vijf minuten lopen, een goed Grieks restaurant gevestigd. Op de dagen dat wij tot sluitingstijd in De Efteling blijven, dan is de kans groot dat wij eindigen bij Grieks Restaurant Mykonos in Kaatsheuvel.

Ook een uitstapje naar bijvoorbeeld Safaripark De Beekse Bergen is goed te doen vanuit hotel De Kroon. De Beekse Bergen is met de auto in ongeveer 25 minuten aan te rijden.

Kindvriendelijk hotel

Hotel De Kroon Kaatsheuvel Efteling
Hotel De Kroon Kaatsheuvel Efteling

Vanwege de kindvriendelijkheid van het hotel, de ligging vlak bij De Efteling, en de makkelijke route naar de Beekse Bergen, is dit hotel een goede uitvalsbasis voor gezinnen. Het Efteling Hotel zal kinderen veel meer tot de verbeelding spreken dan

In De Kroon zijn kluisjes beschikbaar. Voor de kinderen is er een speeltuintje aanwezig.

Het hotel heeft 14 mooie kamers. Daarnaast zijn er grote familiekamers beschikbaar.

Joris en de Draak, de Python, De Vliegende Hollander, Baron 1898 en het Sprookjesbos zijn per auto vanaf het hotel binnen vijf minuten te bereiken. Lopend duurt de reis ongeveer 10 minuten. Ben je wat langer dan gemiddeld, hier een overzicht hoe de achtbanen in de Efteling zijn voor lange mensen.

Efteling arrangementen

Hotel de Kroon Kaatsheuvel Efteling heeft, hoe kan het ook anders als je naar de ligging van het hotel kijkt, speciale Efteling arrangementen. Op de website van het hotel zijn deze terug te vinden.