Hotel Phantasialand : Ling Bao

Ling Bao hotel Phantasialand

Een uitstapje naar het Duitse Phantasialand is natuurlijk super, maar het is pas echt compleet met een overnachting in een van de hotels bij Phantasialand zelf. Het Ling Bao hotel Phantasialand is een bijzonder hotel, behorend bij Phantasialand. Ling Bao hotel Phantasialand geeft je het gevoel te overnachten in China in plaats van Phantasialand Duitsland.

Phantasialand : Ling Bao hotel in Chinese stijl

Het Ling Bao hotel Phantasialand is een supermooi hotel. Het hele complex is in Chinese stijl gebouwd. Het hotel is Chinees tot in de kleinste details. Wanneer je voor de eerste keer het Ling Bao hotel binnenkomt kijk je je ogen uit.

Eenmaal in de lobby van het Ling Bao hotel Phantasialand, waan je jezelf meteen al in China. Mooie schilderingen, houtsnijwerken, beelden en overige zaken afkomstig uit China. Zelfs een Aziatisch muziekje ontbreekt niet. Een vijvertje met vissen ontbreekt ook niet. Een klein winkeltje genaamd Sho Ping is direct naast de hoofdingang van het Ling Bao hotel Phantasialand te vinden. Leuke artikelen in Chinese stijl zijn hier te koop.

De kamers van het Ling Bao hotel Phantasialand zijn ook ingericht in Chinese stijl. Het stapelbed voor de kinderen is bijvoorbeeld een Chinese boot, wat ook weer bijdraagt aan de speciale sfeer van het hotel.

Het restaurant is via het parkje, of binnendoor via het hotel, te bereiken. Ook dit hotel is weer zeer gedetailleerd ingericht.

De hotelbar is direct bereikbaar vanuit de lobby van het hotel.

Zwembad van het Ling Bao hotel

Het Ling Bao hotel Phantasialand, heeft en zwembad waarbij je van binnen naar buiten kunt zwemmen. Het zwembad is niet al te groot maar het is een leuk bad met een heerlijke watertemperatuur. Bij het binnengedeelte staat een beeld van een grote draak die regelmatig water spuwt. Bij het zwembad vind je ook de sauna.

Mandala spa

Ben je na een dag Phantasialand toe aan wat rust, dan is daar in het Ling Bao hotel alle mogelijkheid toe. In de Mandala spa, kan je je heerlijk laten verwennen met bijvoorbeeld een massage of gezichtsbehandeling.
De behandelingen worden gegeven volgens een ruim 2500 jaar oude Chinese, Thaise en Balinese behandelingen traditie.

Kinderen

Het Ling Bao hotel Phantasialand heeft ook voldoende te bieden voor kinderen. Er is een kamer waar de jongere kinderen kunnen bouwen met blokken en tafelvoetbal kunnen spelen. Kinderen zullen het leuk vinden om door het hotel te struinen en alle details van het hotel te bekijken, er is overal iets nieuws te ontdekken. De tuin met de vijver met vissen, het zwembad en natuurlijk kennis maken met de Chinese draken die regelmatig door het Ling Bao hotel lopen vinden kinderen super.

Parkeren Ling Bao hotel Phantasialand

Parkeren bij het hotel Phantasialand Ling Bao kan op de parkeerplaats maar mocht die vol zijn, dan is er nog een parkeergarage waarin je de auto kunt parkeren. Vanuit de parkeergarage kan je met de lift direct naar de lobby van het hotel.

Overige informatie Ling Bao hotel

wifi

Toegang tot Phantasialand

Vanuit het hotel Phantasialand Ling Bao hotel heb je, wanneer je in bezit bent van park vouchers, direct toegang tot Phantasialand. Je loopt dan ook zo vanuit je hotel Phantasialand in, en kan je direct in de eerste attractie stappen. Wanneer je het park in gaat kan je vragen om een stempel op je arm, zodat je zonder problemen heen en weer kunt lopen tussen het hotel en het attractiepark.

Ling Bao hotel Phantasialand is een ideale plek om te verblijven voor je bezoek aan Phantasialand.

Toch liever overnachten in Afrikaanse sfeer? Dan is er bij Phantasialand ook Hotel Phantalsialand Village Matamba