Hotels Bogazkent

Hotels Bogazkent

Bekijk hier direct alle Bogazkent Hotels

Bogazkent ligt aan de Turkse Rivièra op enkele kilometers afstand van Belek. Deze laatste plaats is een zeer bekende en drukke toeristische plaats. Bogazkent is op dit moment nog een stuk rustiger al worden er veel zeer mooie en luxe hotels gebouwd.

Hotels in Bogazkent zijn er in diverse prijsklassen. Er is een klein centrum met leuke winkels. In principe heeft u in Bogazkent alles dicht bij de hand. Met uw hotel in Bogazkent als uitvalsbasis ligt deze plaats op een ideale plek. Via een vrij rustige weg kunt u naar de snelweg van waar u alle kanten op kunt. Eerst een drukke stad door is niet nodig. Vergeleken met Belek is Bogazkent nog een oase van rust. Bogazkent Hotels liggen over het algemeen aan zee. Het strand is een kiezelstrand maar de diverse hotels zorgen er toch zo goed mogelijk voor om een zandstrand te creëren.

Het openbaar vervoer tussen Bogazkent en Belek is op zich redelijk geregeld maar je moet er wel een flinke tijd voor uittrekken. Overstappen en vrij lang wachten op de volgende bus horen er helaas bij.

Meer informatie over Bogazkent hotels…..