Kamperen Logeren Bij De Boer, Farmcamps

Kamperen Bij de Boer, Logeren Bij De Boer, FarmCamps

Kamperen Bij De Boer is één groot avontuur voor de kinderen. Farmcamps (campings op of bij een boerderij) zijn dan ook erg populair bij gezinnen met kinderen alhoewel de ouders zich zeker ook zullen vermaken.

 farmcamps kamperen logeren bij de boerKamperen Bij De Boer Informatie

Farmcamps

Farmcamps zijn campings op of bij boerderijen. Een Farmcamps camping moet je niet ziet als een grootschalige massacamping maar meer als een kleine camping met zowel plaatsen voor mensen met een eigen tent als vaste Safaritenten. De Safaritenten zijn grote tenten die het hele jaar op een vaste plek staan. Deze tenten hebben aparte compartimenten. Farmcamps Safaritenten staan gelijk aan ‘Glamping’.

Kindervakantie

Kamperen op een boerderij is een waar avontuur voor kinderen. Wat is er mooier dan je tent uitlopen en direct op een boerderij te staan met koeien, schapen, paarden en een hooischuur om in te spelen. Daarnaast wordt er veel georganiseerd op de boerderijen zodat de kinderen, maar ook de ouders, betrokken worden bij het dagelijkse werk op een boerderij. Wat dacht je van het ophalen van de koeien uit de wei.

Omdat de campings kleinschalig zijn hebben de kinderen snel contact met vriendjes en vriendinnetjes omdat ze deze regelmatig tegenkomen. Met inachtneming van de nodige regeltjes is het voor de kinderen veilig spelen op de boerderij zonder dat de ouders er achteraan hoeven te blijven lopen.

Farmcamps, Logeren Bij De Boer Informatie

 

Natuurlijk worden er in de toekomst meerdere boerderijen toegevoegd waar je kunt Logeren Bij De  Boer.

Lijkt Kamperen Bij De Boer u leuk? https://hotels-vergelijken.saro.nl/hooi-hooi-farmcamps-vakantie/