Kijkduinpark, vakantiepark Kijkduin

Kijkduinpark, vakantiepark Kijkduin (Den Haag) ligt vrijwel direct aan het strand. Vakantiepark Kijkduin (Kijkduinpark) ligt in het duingebied, op enkele minuten lopen vanaf het gezellige strand van Kijkduin. Sterker nog, tijdens drukke zomerdagen is het strand bij vakantiepark Kijkduin, een stuk rustiger dan het iets verder naar rechts gelegen centrum van Kijkduin.

Vakantiepark Kijkduin, van camping naar Kijkduinpark

De plek waar vakantiepark Kijkduin ligt, was voorheen een camping. Deze camping Kijduin was voornamelijk in het hoogseizoen overladen met vakantiegangers, met bestemming het strand van Kijkduin. De camping is in de loop der tijd overgegaan in handen van Roompot, waarna het is omgedoopt tot vakantiepark Kijkduin, officieel Kijkduinark.

Ligging vakantiepark Kijkduin / Kijkduinpark

Zoals gezegd ligt vakantiepark Kijkduin op enkele minuten lopen vanaf het strand. Je loopt vanaf het Kijkduinpark zo de duinen in. Via een wandelpad of fietspad loop ben je zo op het strand.

Vakantiepark Kijkduin / Kijkduinpark ligt aan de Machiel Vrijenhoeklaan in Den Haag. Dit is een doodlopende weg, die vanaf het centrum van Kijkduin tot aak het vakantiepark Kijkduin / Kijkduinpark loopt. Vanaf de ingang van het park kan je alleen lopend of met de fiets verder. Vakantiepark Kijkduin / Kijkduinpark is dus rustig gelegen.

Vanaf vakantiepark Kijkduin / Kijkduinpark kan je mooie fietstochten maken door het duingebied. Zo kan je bijvoorbeeld naar Scheveningen of Hoek van Holland.
Ook het centrum van Den Haag is makkelijk bereikbaar vanaf vakantiepark Kijkduin / Kijkduinpark.

Opzet vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin / Kijkduinpark is ruim opgezet. De mooie vakantiehuisjes liggen over het algemeen rustig met de nodige ruimte er omheen. Naast de huisjes is er ook nog een mogelijkheid om je eigen tent op te zetten.
Vakantiepark Kijkduin / Kijkduinpark heeft een niet al te groot zwembad. Je hoeft er dus geen subtropisch zwemparadijs te verwachten, maar je kunt er wel even lekker in het water duiken na een warme stranddag of een winterse dag uitwaaien op het strand van Kijkduin.

Vakantiepark Kijkduin / Kijkduinpark is autoluw. Je kunt je kinderen dan ook veilig laten spelen. Het vakantiepark is omheind door een hek, met naast de hoofdingang ook een achteringang. Via de achteringang loop je ook in een paar minuten naar het strand van Kijkduin.

Vakantiepark Kijkduin / Kijkduinpark is ideaal gelegen voor zonaanbidders die kunnen genieten van bakken op het strand, maar ook voor mensen die ervan houden om in andere seizoenen door de duinen en over het strand te struinen. Wandelen en fietsen in het gebied kan er prima.

Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin / Kijkduinpark ligt vlak bij het levendige centrum van Kijkduin. In het centrum zijn winkels en restaurants te vinden. Op dit moment (2020) wordt het centrum van Kijkduin flink onder handen genomen. Er wordt gebouwd aan een nieuw centrum van Kijkduin. Ondanks het feit dat vakantiepark Kijkduin / Kijkduinpark niet ver van het centrum van Kijkduin ligt, heb je totaal geen last van deze werkzaamheden.

Kijkduin is een gedeelte van Den Haag. Je zit aan de rand van het Westland.

Kinderen

Vakantiepark Kijkduin / Kijkduinpark is een hele goede uitvalsbasis voor je vakantie in de regio Den Haag / Westland. In Den Haag zijn vele leuke dingen te doen met kinderen.
Vakantiepark Kijkduin / Kijkduinpark is leuk en veilig voor kinderen. Daarbij zullen de kids zich ook prima vermaken op het strand, dus vergeet geen schepjes, emmertjes, en een vlieger mee te nemen. Tegenwoordig hoef je er ook niet meer van op te kijken als je ineens oog in oog komt te staan met een zeehond.

Vakantiepark Kijkduin / Kijkduinpark, bekijk alle mogelijkheden