Knus Delft. Een knusse sfeer in de Delftse Hout

Delftse Hout Delft

Knus Delft eten, drinken, feesten, varen. Gelegen aan het water in de mooie Delftse Hout. Hiervoor ga je naar Knus Delft….

Knus Delft, meer dan een partycentrum

Aan de rand van de Delftse Hout en op loopafstand van het mooie oude centrum van Delft ligt partycentrum Knus. Deze gezellig horeca gelegenheid is een begrip in de omgeving. Je kan er niet alleen terecht voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes etc., maar het is zeker ook leuk om je wandeling door bijvoorbeeld de Delftse Hout, Balijbos, Polder van Biesland of Dobbeplas hier te starten of te eindigen. Een tussenstop tijdens je fietstocht voor het nuttigen van een hapje of een drankje kan natuurlijk ook. Bij mooi weer is het buitenterras geopend, met mooi uitzicht over het water.

Eten, drinken, feesten, varen!

Partycentrum Knus is dus gelegen aan de rand van Delft. Meteen wanneer je via de Tweemolentjeskade het recreatiegebied de Delftse Hout binnenkomt kan je je auto parkeren op P1 Delftse Hout. Vanaf deze parkeerplaats is het ongeveer 2 minuten lopen naar het partycentrum.
Het leuke en karakteristieke pand is gelegen aan het water. Op mooie dagen kan je vanaf het buitenterras van Knus uitkijken over het water. Het is trouwens ook mogelijk om een waterfiets of roeiboot te huren. Je vaart op je gemak naar de Grote Plas. Zeker met kinderen is het leuk om te doen. Het water in de Delftse Hout is overal vrij ondiep, dus veel gevaar bij uit de boot vallen is er niet.

Het partycentrum / restaurant is open voor lunch, diner of gewoon diverse soorten koffie of een lekker biertje. Voor de lunch en diner kan je hier zeker goed terecht. De kwaliteit is goed en omdat de prijzenredelijk zijn kan je er rustig even pauzeren. Voor een overzicht van de menukaarten voor lunch en diner kijk je op de website van Knus Delft.

Parkeren en bereikbaarheid van Knus Delft

Partycentrum Knus Delft is makkelijk bereikbaar. Vanuit het centrum van Delft is het partycentrum zelfs lopend te bereiken, ook al ligt het aan de rand van Delft. Vanaf de snelweg A13 kan je bij de Ikea, afslag Delft of bij afslag Delft Noord de snelweg verlaten, waarna je in een paar minuten naar de parkeerplaats rijdt. Parkeren in de Delftse hout is gratis. Er is ruime parkeergelegenheid vlak bij op P1 Delftse Hout, daarom is het prima bereikbaar voor mensen die afhankelijk zijn van de auto.
TIP: Kom je van buiten Delft, dan hebben we een artikel : gratis parkeren Delft.

Meer info en openingstijden

Voor openingstijden Knus Delft, contactinformatie, foto’s en meer kan je terecht op de website van partycentrum Knus Delft.

Het adres van Knus Delft is Zavelpad 3, 2616 LH, Delft