Knus Delft

Delftse Hout Delft

Knus Delft, meer dan een partycentrum

Knus Delft Delftse Hout:
Aan de rand van de Delftse Hout en op loopafstand van het mooie oude centrum van Delft ligt partycentrum Knus. Het gezellige Knus Delft is een begrip in de omgeving. Knus Delft is er niet alleen voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes etc., maar het is zeker ook leuk om bij Knus Delft je wandeling door bijvoorbeeld de Delftse Hout, Balijbos, Polder van Biesland of Dobbeplas te starten of te eindigen. Een tussenstop tijdens je fietstocht voor het nuttigen van een hapje of een drankje kan natuurlijk ook. Bij mooi weer is het buitenterras van Knus geopend.

Knus Delft: eten, drinken, feesten, varen!

Partycentrum Knus Delft is dus gelegen aan de rand van Delft. Meteen wanneer je via de Tweemolentjeskade het recreatiegebied de Delftse Hout binnenkomt kan je je auto parkeren op P1 Delftse Hout. Vanaf deze parkeerplaats is het ongeveer 2 minuten lopen naar Knus Delft.
Het leuke en karakteristieke pand is gelegen aan het water. Op mooie dagen kan je vanaf het buitenterras van Knus uitkijken over het water. Bij Knus Delft is het ook mogelijk om een waterfiets of roeiboot te huren. Vanaf Knus Delft vaar je op je gemak naar de Grote Plas.

Knus Delft is open voor lunch, diner of gewoon diverse soorten koffie of een lekker biertje. Voor de lunch en diner kan je bij Knus Delft zeker goed terecht. De kwaliteit is goed en de prijzen zijn redelijk. Voor een overzicht van de menukaarten voor lunch en diner kijk je op de website van Knus Delft.

Knus Delft, parkeren en bereikbaarheid

Partycentrum Knus Delft is makkelijk bereikbaar. Vanuit het centrum van Delft is Knus Delft zelfs lopend te bereiken. Vanaf de snelweg A13 kan je bij de Ikea, afslag Delft of bij afslag Delft Noord de snelweg verlaten waarna je in een paar minuten naar de parkeerplaats bij Knus Delft rijdt. Parkeren bij Knus Delft in de Delftse hout is gratis. Er is ruime parkeergelegenheid vlak bij Knus Delft op P1 Delftse Hout.
TIP: Kom je van buiten Delft, dan hebben we een artikel : gratis parkeren Delft.

Meer info en openingstijden Knus Delft

Voor openingstijden Knus Delft, contactinformatie, foto’s en meer kan je terecht op de website van partycentrum Knus Delft.

Knus Delft is gelegen aan het Zavelpad 3, 2616 LH, Delft