Kort parkeren Rotterdam Airport of kiss and Ride Rotterdam Airport

Kort parkeren Rotterdam Airport of kiss and Ride Rotterdam Airport, welke kies je en hoe kom je er. Kort parkeren Rotterdam The Hague Airport.

De naam Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport is en belangrijk vliegveld in de regio Rotterdam Den Haag. Het vroegere Rotterdam Airport of Zestienhoven heeft een meer internationale functie gekregen. Omdat het vliegveld in Rotterdam ligt en vlak bij Den Haag, heeft het de naam Rotterdam The Hague Airport gekregen.

Kort parkeren Rotterdam The Hague Airport doe je hier

Het vliegveld is niet echt groot, maar je ziet mensen vaak wel zoeken naar de parkeerplaatsen. Ik denk dat de bewegwijzering naar de parkeerplaats voor kort parkeren op Rotterdam The Hague Airport en de Kiss and Ride parkeerplaats wel wat beter kan. Zo werkt het en zo kom je er.

Bereikbaarheid P2 kort parkeren Rotterdam The Hague Airport

Het vliegveld is niet zo heel moeilijk te vinden. Er loopt maar één weg langs de ‘hoofdingang’ van het vliegveld, dit is de Vliegveldweg. Als je vanaf de N29 [Doenkade] de Vliegveldweg op rijdt, dan neem je de eerste afslag links. Je rijdt dan over de Rotterdam Airportbaan recht naar de aankomsthal / vertrekhal van Rotterdam The Hague Airport. De maximum snelheid is hier 50 km/u, hou dit in de gaten, want je zal niet de eerste zijn die hier een bon krijgt voor te hard rijden.

P2, de parkeerplaats voor kort parkeren ligt recht in het verlengde van de Rotterdam Airportbaan. Als je deze weg afrijdt, dan rij je vanzelf naar de ingang van de parkeerplaats. Het is aan te raden om al halverwege deze weg de linker baan aan te houden. Vlak voor de ingang van P1 parkeerplaats Rotterdam The Hague Airport hou je de middelste baan aan. Je rijdt rechtdoor tegen de slagboom aan van de parkeerplaats voor kort parkeren op Rotterdam The Hague Airport.

Kiss and Ride Rotterdam The Hague Airport

De kiss and ride parkeerplaats van Rotterdam The Hague Airport ligt vlak voor de ingang van parkeerplaats P2. Wanneer je aan he einde van de Rotterdam Airportbaan rijdt, dan kan je op een gegeven moment rechtuit naar parkeerplaats P2 voor kort parkeren, en je kan naar links naar de Kis and Ride parkeerplaats op Rotterdam The Hague Airport. Veel bezoekers van het vliegveld zie je op dit punt twijfelen waar ze heen moeten. P1 rechtuit, kiss and ride linksaf. Op de parkeerplaats voor kiss and ride op Rotterdam Airport mag je maar vijf minuten staan, dus zorg dat je het goed afstemt met de persoon de je ophaalt. Niet dat je na zes minuten meteen een bekeuring krijgt, maar kom geen uur te vroeg en blijf in of bij je auto.

Betalen P2 Rotterdam Airport

Ook bij P2 parkeerplaats kort parkeren Rotterdam The Hague Airport kan je contactloos betalen. Ikzelf vind dat ideaal. Bij aankomst houd je je pinpas tegen de lezer en de slagboom gaat open. Bij vertrek rij je naar de uitgang van de parkeerplaats waar je je pinpas opnieuw tegen de lezer aan houdt en de slagboom gaat open.

Oppassen bij het verlaten van de parkeerplaats

Let bij het verlaten van parkeerplaats P2 kort parkeren Rotterdam The Hague Airport even in de gaten of er bij de slagboom naast je ook niet iemand op hetzelfde moment de parkeerplaats verlaat. Meteen na de slagboom moet je rechtsaf. Het komt nog wel eens voor dat mensen elkaar hier soms wat in de weg zitten met de auto.

kort parkeren Rotterdam The Hague Airport P2
kort parkeren P2 Rotterdam Airport

Makkelijk en snel parkeren

Er valt eigenlijk weinig bijzonders te vertellen over het kort parkeren op Rotterdam The Hague Airport. Het belangrijkste is de splitsing naar de P2 parkeerplaats en de Kiss and Ride parkeerplaats. Op dat punt twijfelen veel mensen, en dat kan soms wat minder handig zijn voor overige automobilisten. Kort parkeren op Rotterdam The Hague valt wat kosten betreft ook wel mee. Meer informatie over kort parkeren op P2 vind je hier.