Midgetgolf Den Haag Zuiderpark

Midgetgolf uit met kinderen

Tip : Midgetgolf Den Haag Zuiderpark.
In het Zuiderpark in Den Haag is een 18 holes midgetgolf baan te vinden. Een leuke bestemming voor een uitje, kinderfeestje, of om even een uurtje tijd door te brengen. Vandaag hebben wij een bezoekje gebracht aan dez midgetgolfbaan in het Haagse Zuiderpark. Dit vinden wij ervan.

Midgetgolf Den Haag Zuiderpark

Midgetgolf Zuiderpark Den Haag algemeen

Het is schoolvakantie, en vanwege corona zijn eigenlijk alle attracties, dierentuinen etc dicht. Om toch wat te doen zijn we naar het Zuiderpark gereden, en hebben een balletje geslagen op de 18 banen van Midgetgolf Den Haag Zuiderpark.

De midgetgolfbaan heeft 18 banen. De banen zijn leuk, maar wel basic. Ook zijn de banen zeker niet al te moeilijk, dus met kleinere kinderen zeker ook goed te doen. Leuk voor een kinderfeestje ook. Wel is goed te zien dat de banen niet echt worden onderhouden, wat op zich jammer is. De metalen randen die om de midgetgolf banen heen staan kunnen zeker wel een verfje gebruiken, of hier en daar zelfs beter worden vervangen.
Maar ondanks dat is het zeker leuk om op de banen in het Zuiderpark eens je midgetgolf kwaliteiten te laten zien.

Bij de ingang staat een houten keet waar je de benodigdheden voor je midgetgolf avontuur huurt. De prijs is op zich oké, wij betaalden vijf euro per persoon. Betalen kan zowel contant als via pin.

Bij deze keet kan je ook terecht voor je hapje en je drankje. Op de website van deze midgetgolf in het Zuiderpark noemen ze het een restaurant met terras, maar zo zou ik het niet helemaal noemen. Het belangrijkste, je kan je honger en dorst er stillen, en bij mooi weer is er ruimte om te zitten.

Adres, parkeren en openingstijden

Het adres van Migetgolf Den Haag Zuiderpark is Mr P D Fortuynweg 1. Dat is ter hoogte van het Veluweplein en het hertenkamp. Het is niet te missen. Mocht je info willen dan kan je bellen met 06 – 236 298 26.

Parkeren bij Midgetgolf Den Haag Zuiderpark is niet echt ideaal, maar je kunt over het algemeen je auto prima kwijt op de parkeerplaats aan de Mr. P. Droogleever Fortuynweg 111. Hiervandaan is het ongeveer vijf minuten lopen naar midgetgolfbaan. Deze parkeerplaats is bij het politiebureau en zwembad Zuiderpark. Vanaf de parkeerplaats loop je langs de Sportcampus Zuiderpark [het oude FC Den Haag stadion] naar de midgetgolfbaan. Je kan niet fout lopen.

De Midgetgolf Den Haag Zuiderpark openingstijden zijn te vinden op de website van de midgetgolfbaan.

Wij hebben ons zeker vermaakt bij Midgetgolf Den Haag Zuiderpark, al zou ik persoonlijk wel het advies meegeven om de boel wat op te knappen.

Het Zuiderpark Den Haag is jaarlijks ook de thuisbasis van Parkpop, alhoewel dit festival waarschijnlijk gaat worden verplaatst naar het Malieveld.