Omi Sushi Delft. Authentiek Japanse sushi. Vers gerold per bestelling.

vis rijst Japan eten

Omi Sushi Delft. Heerlijke Japanse Bites & Snacks. Per bestelling vers gerold. Ervaar de smaak van echte authentieke verse sushi.

Omi Sushi Delft, anders dan anders

Net buiten het centrum in de wijk Hof van Delft, zit Omi Sushi Delft. Vergeleken met andere zaken die sushi verkopen is Omi Sushi een vreemde eend in de bijt. De meeste zaken verkopen eigenlijk alleen sushi en zijn ook als zodanig direct te herkennen. In het geval van Omi Sushi ligt dat iets anders. Dit heeft te maken met de voorgeschiedenis.

In het pand waar Omi Sushi Delft nu is gevestigd heeft jarenlang een snackbar gezeten. Vanwege de locatie [midden in een woonwijk] is een snackbar een logische keuze. Het pand ligt ook niet aan een doorgaande weg en wordt voornamelijk bezocht door buurtbewoners. Bij het wisselen van eigenaar in 2021 is de functie als snackbar [Snackcorner Overvest] dan ook vanzelfsprekend behouden. Het verschil met andere snackbars in Delft is dat er hier ook sushi wordt gemaakt, en nog goede sushi ook.

Lekkere verse authentieke sushi

Een snackbar die ook sushi bereidt klinkt raar, maar het is in dit geval wel heel logisch. Het hart van de nieuwe eigenaar van Snackcorner Overvest / Omi Sushi Delft ligt bij sushi. Voor de buurtbewoners is het dan ook een gouden combinatie.

De sushi bij die wordt gerold is vers. Er wordt alleen sushi bereid op bestelling. Of je het nou telefonisch of online bestelt, of het direct in de winkel haalt, het is allemaal even vers. Wanneer je in de winkel sushi bestelt dan kan je meekijken bij het bereiden. Je moet er dan wel op wachten, maar je weet wel zeker dat het vers is bereid. Hier geen vooraf gemaakte sushi die al even ligt te wachten op een koper dus, alles vers. Onze persoonlijke ervaringen zijn in ieder geval heel goed. Een ander voordeel is dat mensen die niet zo gek zijn op sushi kunnen kiezen uit de gerechten uit het snackbar gedeelte.

Omi Sushi Delft, authentiek Japanse sushi

Verse sushi afhalen en bezorgen

Je kunt sushi telefonisch of online bestellen, maar je kan ook gewoon naar de winkel gaan en sushi halen. Het is wellicht handiger om vooraf even te bellen zodat ze alvast aan de bestelling kunnen gaan werken.
Voor goede sushi hoef je dus niet helemaal het centrum van Delft in.

Menu, adres en openingstijden van Omi Sushi Delft

Het menu in sushi specialiteiten is divers. Op de website van is het uitgebreide menu te lezen. De actuele openingstijden staan hier vermeld.

Het adres [wijk Hof van Delft]
Omi Sushi Delft
Laan van Overvest 82
2613 DN Delft
Telefoon: 015-2220059
https://omisushi.nl/