Efteling Bosrijk

Kasteel Klaas Vaak in Efteling Bosrijk

Efteling Bosrijk, overnachten bij Klaas Vaak

Efteling Bosrijk is een bij de Efteling behorend bungalowpark met mooie grote huizen, een goed restaurant en animatie op het park. Daarnaast heb e gedurende je verblijf in Efteling Bosrijk toegang tot Attractiepark De Efteling.

Efteling Bosrijk heeft een vrij klein binnenzwembad en een kinderzwembad. Het hele Efteling Bosrijk park is gebouwd in Efteling thema. Wandelend door Efteling Bosrijk kom je dan ook van alles tegen wat niet in de ‘echte wereld‘ bestaat.

Midden in het meer van Efteling Bosrijk staat het huis van Klaas Vaak. Je kunt Klaas Vaak niet thuis in zijn zandkasteel bezoeken, daarom bezoekt Klaas Vaak samen met zijn Zandkabouters regelmatig het Poorthuys in Bosrijk waar hij mooie verhalen vertelt. Een mooie kans voor de kinderen en ouders om Klaas Vaak en de Zandkabouters in levende lijve ontmoeten. De verhalen die Klaas Vaak vertelt in Efteling Bosrijk slepen je mee in zijn fantasiewereld.

Wandelend door het mooie park van Efteling Bosrijk waan je je op verschillende plekken in Sprookjesland. Ontdek leuke huisjes en bijzondere bomen.

In de buurt van Efteling Bosrijk

Het centrum van Kaatsheuvel ligt op slechts 2,5 km afstand van Efteling Bosrijk. Vanaf het park loop je in ongeveer een kwartiertje naar Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Wandel door dit mooie gebied, de thuishaven van de leider van de Bokkenrijders, Hugo van den Loonsche Duynen. Het verhaal dat ook in de Efteling zelf is te bekijken en beluisteren in attractie Villa Volta.

In Efteling Bosrijk zijn kluisjes beschikbaar.
Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin.
Voor mensen die ondanks de mooie omgeving toch verbonden willen blijven met de buitenwereld is er gratis Wifi aanwezig in Efteling Bosrijk.

De huisjes van het Efteling Bosrijk zijn goed en mooi ingericht en zijn voorzien van faciliteiten als koffie en thee, een kitchenette en een koffiezetaparaat. Alle huisjes hebben een magnetron, een gezellige zithoek in de kamer en hebben airconditioning.
Er is trouwens een Efteling Bosrijk 12 persoons huis!

Het Efteling Bosrijk zelf heeft een restaurant en een bar. Het eten in het restaurant is zeker goed. Wil je wat anders, dan zijn genoeg restaurants in de directe omgeving die gespecialiseerd zijn in verschillende keukens waar bezoekers terecht kunnen als alternatief. Je moet hiervoor Efteling Bosrijk wel even verlaten voor een bezoekje aan Kaatsheuvel.

Je komt natuurlijk naar Efteling Bosrijk om dit te combineren met een bezoek aan attractiepark De Efteling, maar Bosrijk is ook ideaal gelegen omdat bezienswaardigheden en toeristische attracties op niet al te grote afstanden te vinden zijn. Zo rij je met de auto in ongeveer 30 minuten van Efteling Bosrijk naar safaripark De Beekse Bergen.

Efteling Bosrijk, een leuke ervaring zeker voor kinderen. Inclusief toegang tot attractiepark De Efteling. Voor grote groepen is er een Efteling Bosrijk 12 persoons huis.