Overnachten in een tram, Controversy Tram Inn

Slapen in een ouderwetse tram, bijzonder!

We zijn altijd op zoek naar de leukste en meest bijzondere plaatsen om te overnachten. En ja, we zijn er weer in geslaagd. Wat dacht je van overnachten in een ouderwetse tram. Op een rustige plek in Noord Holland, staan twee oude trams, die zijn omgetoverd tot luxe appartementen.

Controversy Tram Inn

In Noord Holland ligt het plaatsje Hoogwoud. In dit kleine plaatsje bevindt zich ook de boerderij Controversy. De naam geeft eigenlijk al een beetje aan, dat het iets bijzonders betreft.

Op het terrein van deze boerderij staan enkele oude trams, die zijn omgetoverd tot luxe appartementen. Je kan hier dus echt slapen in een tram. Het leuke is dat de oude trams vroeger echt rond hebben gereden. Dus je slaapt in een tram, die een heel stuk geschiedenis met zich meedraagt.
Zo staan er bijvoorbeeld een tramwagon van lijn 303 uit Kassel, deze wagen stamt uit 1960, en een tram wagon van lijn 1208 die in 1944 nog door de straten van Duisburg heeft gereden. Het is sowieso al bijzonder dat deze trams nog bestaan, maar nog bijzonderder is het dat je er in luxe in kan overnachten. Overnachten in een tram is voor sommige mensen iets om nooit meer te vergeten. Laat staan slapen in een tram die zo oud is.

Booking.com

Overnachten in een tram, wat je moet weten

Om te kunnen slapen in deze ouderwetse trams, moet je dus afreizen naar het plaatsje Hoogwoud in Noord Holland. De Controversy Tram Inn is rustig gelegen tussen de weilanden. Daarbij heeft de Controversy Tram Inn de privacy hoog in het vaandel.

Je kan slapen in de trams tot en met vier personen. Er zijn trams die geschikt zijn voor het herbergen van een familie van vier personen.
Volwassenen met een zwak voor oude trams, vinden het prachtig om te overnachten in een tram, maar kinderen vinden het ook altijd erg leuk.

Huisdieren zijn trouwens niet toegestaan, dus daar moet je wel even rekening mee houden.

Overnachten in een tram doe je met alle luxe, zo is je bed opgemaakt bij aankomst. De trams hebben een eigen keukentje met koelkast, en alles wat je een keuken nodig hebt om te kunnen koken. Daarnaast is er een zit- en slaapgedeelte, douche en toilet, en is er verwarming.

Overnachten in een ouderwetse tram, superleuk.

Vind je het een leuk artikel?

Geef sterren als waardering

Gemiddelde waardering / 5. Aantal stemmen