Overnachten in vliegtuig hotel Teuge, super-de-luxe vliegtuigsuite.

Overnachten in vliegtuig hotel Teuge. Luxe vliegtuigsuite met vrij uitzicht op platform / start- en landingsbaan vliegveld Teuge.

Slapen in je privévliegtuig van 40 meter lang. Vliegtuighotel – vliegtuigsuite Teuge

Als je het over bijzondere overnachtingen hebt dan is overnachten in vliegtuig hotel Teuge, of eigenlijk vliegtuigsuite Teuge, zeker iets wat je aan zal spreken. Je slaapt in een heus vliegtuig van 40 meter lang. Dit vliegtuig hotel is van alle gemakken en luxe voorzien.

Lees hier alle reviews en ervaringen van gasten van vliegtuig hotel Vliegtuigsuite Teuge.

Je eigen vliegtuig suite / vliegtuig hotel om in te overnachten.

Vliegtuigsuite Teuge is een vliegtuig die is omgetoverd tot een luxe suite. Het vliegtuig biedt ruimte aan twee gasten. Je deelt dit vliegtuig hotel dus niet met anderen. Het hele vliegtuig hotel Teuge is voor jou… van de cockpit tot de staart. Overnachten in deze vliegtuigsuite staat bijna gelijk aan overnachten in een sprookje.

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer informatie en foto’s van vliegtuig hotel Teuge, klik dan hier.

Overnachten in luxe is wat het vliegtuig hotel Teuge uitstraalt. Wakker worden in deze vliegtuigsuite en je voelt je een miljonair.
In plaats van stoelen voor passagiers staan er in dit vliegtuig hotel een bubbelbad en infraroodsauna. Dat is een stuk relaxter dan welke vliegtuigstoel dan ook.
Als het gaat om entertainment dan hoef je je ook niet te vervelen. Er zijn drie flatscreen televisies, twee Blue-ray DVD spelers, en een SONOS systeem. Om het compleet te maken is er een uitgebreide selectie aan DVD’s. Of je hier gebruik van maakt, het bubbelbad in stapt, of kijkt naar vliegtuigen op het vliegveld dat is je eigen keuze.

Vanuit het vliegtuig hotel Teuge heb je uitzicht op het platform, start- en landingsbaan van Vliegveld Teuge.

De vliegtuig suite ligt pal naast vliegveld Teuge. Vanuit je vliegtuig hotel / vliegtuigsuite heb je vrij uitzicht over het platform en de start- en landingsbaan van vliegveld Teuge. Nou is vliegveld Teuge absoluut geen Schiphol, dus overnachten in vliegtuig hotel Teuge is geen probleem. Geen last van ronkende motoren die 24/7 voorbij razen.

overnachten vliegtuig hotel Teuge
Overnachten vliegtuigsuite Teuge

Het kost wel wat, dat overnachten in vliegtuig hotel Teuge

Deze luxe vliegtuigsuite is van alle gemakken voorzien, dus betaal je ook wat meer. Klik hier voor foto’s en prijzen. Het is dan ook niet echt een hotel waar je twee weken gaat overnachten. Mensen die gek zijn op vliegtuigen, kunnen zo twee vliegen in één klap slaan. Slapen in een bijzonder luxe vliegtuig hotel, en uitzicht op al het vliegverkeer op vliegveld Teuge. Als je wilt overnachten in vliegtuig hotel Teuge en je wilt ook vliegtuigen kijken, informeer dan wel even naar de beste periode.

Extra bij te boeken

Wanneer je alleen het overnachten in vliegtuig hotel Teuge niet genoeg vindt, dan kan je nog wat leuke dingen bij boeken. Wat dacht je van een vliegles, of een rondvlucht? Misschien je eerste parachutesprong? Stap in de cockpit van een Boeing 737-800 en maak een vlucht. Nou ja, in een flightsimulator dan. De vliegtuigsuite is ook een populaire trouwlocatie. Wil je je geliefde extra verrassen, dan is het ook mogelijk om extra rozen en champagne te laten bezorgen.