Parkeren Gelredome tijdens Evenement

parkeren

Parkeren Gelredome tijdens evenementen. ZO parkeer goedkoper en waarschijnlijk zelfs direct voor de deur van het Gelredome Arnhem.

Parkeren bij het Gelredome Arnhem is op zich wel goed geregeld, maar wanneer er een groot evenement is, dan moet je wel vooraf even nadenken hoe je naar het Gelredome gaat, en wat je doet met parkeren.

Het Gelredome stadion Arnhem heeft ongeveer 30.000 zitplaatsen voor bezoekers. Vanzelfsprekend zijn er geen 30.000 parkeerplaatsen direct bij het Gelredome Arnhem. Wanneer je een evenement wilt bezoeken met de auto, en wilt parkeren bij het Gelredome, dan kan het knap druk worden. De vraag is dan: “Ga je echt met de auto naar het Gelredome Arnhem tijdens een evenement, en hoe ga je parkeren bij het Gelredome”.

Bekijk alle evenementen in het Gelredome via Ticketmaster of TopTicketShop. Het Gelredome is ook vaak de plek voor Glory kickboks evenementen.

Glory Collission 4

Tickets voor het spectaculaire kickboks evenement Glory Collission 4, waar de giganten Alistair Overeem en Badr Hari het tegen elkaar opnemen, zijn vanaf nu ook beschikbaar. Op 8 oktober 2022 vindt dit plaats. Ik heb mijn tickets al binnen… ze gaan hard!

Parkeren Gelredome Arnhem

Parkeren bij het Gelredome tijdens normale bijeenkomsten is geen probleem. Het Gelredome heeft 4.000 parkeerplaatsen. Bij evenementen, is dit aantal parkeerplaatsen veruit onvoldoende. Er is immers ruimte voor 30.000 bezoekers in het stadion zelf. Je kan je dus voorstellen dat parkeren bij het Gelredome wat lastig kan worden. De 4.000 parkeerplaatsen bij het Gelredome staan snel vol.

Het parkeerbeleid tijdens evenementen in het Gelredome, is op zich goed geregeld, maar met een paar simpele tips parkeer je er toch een stuk relaxter.

Koop je parkeerticket vooraf, en wees op tijd

Kom op tijd:
Bij het Gelredome zelf zijn dus 4.000 parkeerplaatsen. Je kan hier zelf heen rijden, en ter plekke een parkeerticket kopen. Wanneer je ruim voor het evenement komt, dan kan je vast een zeker nog bij het Gelredome parkeren. Staat de parkeerplaats toch vol, dan moet je uitwijken naar andere parkeerplaatsen die in dienst worden genomen tijdens het evenement. Deze parkeerplaatsen liggen wel een stukje verwijderd van het Gelredome. Je ziet dat mensen met ervaring met parkeren bij het Gelredome, vaak zorgen ruim op tijd aanwezig te zijn, zodat ze voor de deur van het Gelredome Arnhem kunnen parkeren. Zorg dus dat je op tijd bent!

Ticketmaster NL

Koop je parkeerticket vooraf:
Wanneer je vroegtijdig aankomt bij de parkeerplaats van het Gelredome Arnhem, dan zal er ongetwijfeld nog parkeerplaats zijn. Hou er rekening mee dat de prijs voor parkeren bij het Gelredome, hoger is wanneer je ter plekke een parkeerticket koopt. Koop je vooraf je parkeerticket al online, dan is de prijs wat lager. Parkeertickets voor parkeren bij het Gelredome koop je bij evenementen bij https://www.onlineticket.nl/

Een vooraf gekocht parkeerticket garandeert geen parkeerplaats voor het Gelredome:
Heb je vooraf een parkeerticket gekocht voor het Gelredome, zorg dan toch nog dat je op tijd aanwezig bent. Op een aantal speciale tickets na, geven de normale parkeertickets geen garantie dat je voor de deur kunt parkeren Is de parkeerplaats vol, dan zal je toch uit moeten wijken naar een andere parkeerplaats.

Verkeersborden volgen naar Gelredome parkeren

Verkeersborden volgen, of juist niet volgen:
Als je het advies van het Gelredome opvolgt, dan moet je de grote gele verkeersborden volgen, met daarop een ‘P’ en de naam van het evenement. Deze borden verwijzen naar parkeerplaatsen voor het evenement. Onze ervaring is, dat dit soms best wat verwarrend kan zijn. Op sommige plekken staan borden die elkaar tegenspreken. Het is maar net waar je vandaan komt, welke borden je het eerst tegenkomt, en bij welke parkeerplaats je eindigt. Hoe wij de laatste twee keer bij het Gelredome hebben geparkeerd, willen we graag met je delen, aangezien dit wat duidelijker is.

Hoe wij parkeren bij het Geredome:
Wij volgen, tegen het advies in, de gele borden voor parkeren niet! Wij hebben vooraf parkeertickets gekocht. Hierop staat hoe laat de parkeerplaats open gaat. Je kan al enige tijd voor deze vermelde tijd de parkeerplaats op. Wij hebben gewoon onze navigatie gevolgd, rechtstreeks naar de Gelredome parkeerplaats. Je bent dan ruim voor het evenement aanwezig, waardoor je vrijwel zeker een parkeerplaats voor de deur hebt. Is de parkeerplaats toch vol, dan moet je wel de gele borden volgen naar andere parkeerplaatsen in de buurt van het Gelredome.

Vertrek van de parkeerplaats na het evenement

Na afloop van het evenement gaan de meeste bezoekers meteen huiswaarts. Het kan goed zijn, dat je voor je vertrek toch wel de nodige tijd moet wachten voor je de parkeerplaats af bent. Om een indicatie te geven, hebben wij de laatste keer na afloop van het evenement bijna vijf kwartier in de auto gezeten zonder een enkele meter te hebben gereden. Alles stond helemaal vast. Eenmaal de parkeerplaats af, was er niets meer aan de hand.

Overnachten bij Gelredome tijdens een evenement, geen problemen met parkeren

Ik kom nog wel eens in het Gelredome en moet daarvoor best een flink stuk rijden. Ik heb er een keer voor gekozen om een betaalbare slaapplaats in de buurt van het Gelredome te zoeken, wat me prima is bevallen. Het Gelredome is goed bereikbaar en je hoeft je niet druk te maken over parkeren tijdens een evenement.

Parkeren Gelredome Arnhem

Samengevat:
– Het is handig om vooraf online je ticket te kopen voor Gelredome parkeren
– Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent, om voor de deur van het Gelredome te parkeren
– Wil je voor het Gelredome parkeren, volg dan niet de gele borden, maar rij rechtstreeks naar het Gelredome.