Parkeren op Schiphol

5
(5)

Veilig parkeren op en rond Schiphol

[yasr_visitor_votes size=”small”]

Parkeren op en bij Schiphol, waar parkeer je en waarom?

Vakantie is leuk maar de voorbereidingen en de reis naar het vliegveld kunnen best stressvol zijn. In alle hectiek kan het zijn dat je vergeet om bijtijds te gaan kijken naar alle mogelijkheden om te parkeren op of bij de luchthaven. Ineens kom je erachter dat je alles geregeld hebt… behalve je parkeerplek. Snel ga je online kijken welke parkeermogelijkheden er zijn en wat de kosten zijn om je auto tijdens je vakantie of zakenreis veilig te stallen. Het is niet meer zoals vroeger dat je gewoon naar de parkeerplaats rijdt bij het vliegveld en daar kiest voor kort of lang parkeren. Tegenwoordig zijn er meerdere mogelijkheden om je auto veilig achter te laten.

Natuurlijk zijn er nog de parkeerplaatsen die bij Schiphol horen maar er zijn ook nog andere mogelijkheden. Zo zijn er parkeerplaatsen in de directe omgeving van Schiphol, je kan je auto stallen in een overdekte stalling in de buurt en dan met de bijbehorende shuttlebus naar en van het vliegveld getaxied worden en natuurlijk is er het luxe valet parking waarbij je met je eigen auto naar de vertrekhal rijdt en een chauffeur verder voor je auto zorgt. Veel mogelijkheden met even zoveel verschillende tarieven.

Regel de parkeerplek bij Schiphol voor je vertrek

Parkeermogelijkheden op en rond Schiphol komen en gaan maar er zijn er een paar mogelijkheden die hun plek hebben verdiend. Zo weet je dat je altijd met een gerust hart aan je reis kan beginnen omdat er goed voor je auto wordt gezorgd. Mocht er toch iets gebeuren .. ook dan wordt alles netjes geregeld.
Het is wel belangrijk om vooraf je parkeerplek te reserveren. Dit om onverwachte situaties en extra stress te voorkomen. Zorg dat ze op u wachten tot u aankomt in plaats van andersom. Relaxt op vakantie begint met het zorgen dat je parkeerplek vast geregeld is.

TIP : Een uitgebreide review over de voordelen en nadelen van valet parking hebben we hier voor je beschreven : //hotels-vergelijken.saro.nl/valet-parking-ervaringen-schiphol/

Een selectie van vertrouwde parkeermogelijkheden

Zoals hierboven al gezegd, er zijn een aantal bedrijven die zich al bewezen hebben als betrouwbare partners om je auto te (laten) parkeren. We hebben er een aantal op een rijtje gezet voor je. We zijn niet op de hoogte van de actuele prijzen vandaar dat we ze niet bij de aanbieders noemen. We helpen u alleen een stukje op weg door de parkeeraanbieders op Schiphol die wij volledig vertrouwen voor u te verzamelen. Bekijk en vergelijk de mogelijkheden en prijzen en kies die parkeerservice die bij U past.
Wij wensen u vast een goede reis zonder zorgen over uw auto

Vind je het een leuk artikel?

Geef sterren als waardering

Gemiddelde waardering 5 / 5. Aantal stemmen 5