Parkside Weerterbergen

Gebruik de Parkside Weerterbergen

Roompot vakantiepark Weerterbergen heeft iets moois ontwikkeld voor gasten van de Weerterbergen, de parkside Weerterbergen (link naar de parkside staat onderaan in dit artikel).
Waar vind je de parkside Weerterbergen, wat is het precies en hoe gebruik je het. Gebruik de parkside Weerterbergen goed, om zoveel mogelijk uit je verblijf in de Weerterbergen te halen.

Spring meteen daar jouw onderwerp:

Wat is de parkside Weerterbergen

Roompot vakantieparken probeert het gasten van de Weerterbergen zo makkelijk mogelijk te maken, vandaar dat ze een informatiepagina hebben gemaakt, die de naam parkside Weerterbergen heeft gekregen.

De parkside is eigenlijk niet meer dan een simpele pagina op de Roompot Vakanties website, waarop de activiteiten staan die ‘vandaag’ te doen zijn, en de openingstijden van de winkels en restaurants op het park Weerterbergen.

Hoe werkt de parkside Weerterbergen

De eenvoud van de parkside Weerterbergen is meteen het sterke punt. Roompot Vakanties heeft hier iets gebouwd wat iedereen direct begrijpt. Ook hoeft er gelukkig ‘niet weer een zoveelste app‘ ge├»nstalleerd te worden op je telefoon.

Je ziet een paar gekleurde vlakken op de Weerterbergen parkside website staan, met activiteiten, openingstijden en contact. Wanneer je klikt op een van deze vakken, kom je terecht op een compleet overzicht met alle activiteiten, openingstijden en contactmogelijkheden.

Waar vind ik de parkside Weerterbergen

Je opent de browser in je telefoon of tablet, je surft naar de website van de parkside Weerterbergen ( https://park.roompot.nl/weerterbergen/ ), en klaar is kees. Deze website laat je gewoon open staan.

We hebben trouwens ook een review over het hele Roompot Vakantiepark Weerterbergen gemaakt. Ook een later gemaakte Vakantiepark Weerterbergen review update in 2019. Leuk om ook te lezen.