Phantasialand hotel Matamba

Hotel Matamba Phantasialand

Phantasialand is te groot om op 1 dag te doen. Om alles uit het Phantasialand park te halen is het een idee om te overnachten in een hotel hotel behorend bij Phantasialand. Een van de twee hotels behorend bij het park is Phantasialand Hotel Matamba. Vanuit het hotel, loop je zo Phantasialand binnen.

Phantasialand hotel Matamba, overnachten in Afrika

Na een wervelende dag in alle attracties is Phantasialand hotel Matamba je plaats om te overnachten. Het is een goede optie om te overnachten na een wervelende dag in Phantasialand. Hotel Matamba is gebouwd in Afrikaanse stijl. Sterker nog, het is tot in de kleinste details ‘verAfrikaanst‘. Het is bijzonder om te zien hoeveel aandacht er aan is besteed om je het gevoel te geven dat je in Afrika op vakantie bent.

Overal in het Phantasialand hotel Matamba waan je je in Afrika. Ook de hotelkamers zijn compleet in Afrikaanse stijl ingericht. Voor groot, maar zeker ook voor klein, een leuke ervaring om in dit hotel te verblijven.

In het hotel bevinden zich Restaurant Zambesi, Lounge-Bar-Restaurant BANTU en de bar Jafari. U kunt hier genieten van echte Afrikaanse gerichten.

Hotel Matamba Phantasialand en kinderen

Zoals gezegd is het niet alleen voor papa’s en mama’s leuk om in het Afrikaanse hotel Matamba te overnachten, maar kinderen vinden dit ook zeker bijzonder. Hotel Matamba heeft ook het nodige gedaan om het kinderen extra naar de zin te maken. Klimmen, klauteren en onbezorgd spelen kan in Phantasialand hotel Matamba bij WATOTO-kinderspaß.

MOYO is de vaste mascotte van Phantasialand hotel Matamba. Leuk voor de kinderen om op de foto te gaan met MOYO voor een blijvende herinnering aan Phantasialand en hotel Matamba.

Phantasialand hotel Matamba, extra informatie

Parkeren:
Parkeren bij het Matamba hotel is gratis op de naastgelegen parkeerplaats. Er is ook een parkeergarage, maar daar is parkeren niet gratis.

Wifi:
Phantasialand hotel Matamba heeft gratis wifi in de lobby, en op de hotelkamer. Dus je kunt gewoon contact onderhouden met het thuisfront.

Huisdieren:
In hotel Matamba zijn alleen kleine honden toegestaan. Er worden wel kosten in rekening gebracht, wanneer je een hond meeneemt. Neem vooraf ook even contact op met het hotel wanneer je van plan bent een hond mee te nemen naar het Phantasialand hotel Matamba.

Afhalen Phantasialand tickets:
De toegangskaarten / tickets voor Phantasialand kan je bij aankomst bij de receptie van het Phantasialand hotel Matamba afhalen.

Phantasialand hotel Ling Bao

Hotel Matamba is geheel ingericht in Afrikaanse stijl, maar hou je meer van een Aziatische sfeer, dan kan je ook verblijven in het Phantasialand hotel Ling Bao.