Phantasialand hotel Ling Bao

Hotel Ling Bao Phantasialand

Phantasialand hotel Ling Bao. Het Chinese Ling Bao hotel is tot in de kleinste details nagebouwd. Hierom kies je voor dit Phantasialand hotel.

Phantasialand hotel Ling Bao, waan je in China tijdens je verblijf.

Een uitstapje naar het Duitse Phantasialand is natuurlijk super, maar het is pas echt compleet met een overnachting in een van de Phantasialand hotels zelf. Het Phantasialand Ling Bao hotel is een bijzonder hotel, behorend bij attractiepark Phantasialand. Dit hotel in Chinese stijl geeft je het gevoel te overnachten in China in plaats van Phantasialand Duitsland.

Lees hier reviews en ervaringen van het Ling Bao hotel en andere Phantasialand hotels.

Het Ling Bao hotel is een ideale plek om te verblijven voor je bezoek aan Phantasialand.

Phantasialand Tickets

Bekijk hier actuele informatie over Phantasialand tickets

Phantasialand hotel Ling Bao, tot in de details gebouwd in Chinese stijl

Het Ling Bao hotel Bruhl is een supermooi hotel. Het hele complex is in Chinese stijl gebouwd. Het hotel is Chinees tot in de kleinste details. Wanneer je voor de eerste keer het Ling Bao hotel binnenkomt kijk je je ogen uit. Er zijn meer hotels die in een thema zijn gebouwd, maar Phantasialand heeft hier wel iets heel indrukwekkends neergezet in vergelijking met veel andere themahotels.

In en om de lobby

Eenmaal in de lobby van het Ling Bao hotel Phantasialand, waan je jezelf meteen al in China. Mooie schilderingen, gedetailleerde houtsnijwerken, beelden, en overige zaken afkomstig uit China. Aziatische muziek op de achtergrond, en vijvertje met vissen ontbreekt ook niet. Een klein winkeltje genaamd Sho Ping is direct naast de hoofdingang van het Ling Bao hotel te vinden. Leuke artikelen in Chinese stijl zijn hier te koop.

Kamers van het hotel en indeling

De kamers van het Ling Bao hotel zijn ook ingericht in Chinese stijl. In de kamer waar wij hebben geslapen was het stapelbed voor de kinderen een Chinese boot, wat ook weer bijdraagt aan de speciale sfeer van het hotel. Voor kinderen is dit ook een hele leuke ervaring. Van de Phantasialand hotels is hotel Ling Bao mijn persoonlijke favoriet.

Het restaurant is via het parkje, of binnendoor via het hotel, te bereiken. Ook dit hotel is weer zeer gedetailleerd ingericht.

De hotelbar is direct bereikbaar vanuit de lobby van het hotel.

Zwembad en saunavan het Phantasialand hotel Ling Bao

Het Phantasialand hotel Ling Bao, heeft en zwembad waarbij je van binnen naar buiten kunt zwemmen. Het zwembad is niet al te groot, maar het is een leuk bad met een heerlijke watertemperatuur. Op hele warme dagen kan het er wel wat druk zijn. Bij het binnen gedeelte van het zwembad staat een beeld van een grote draak die regelmatig water spuwt. Het binnenbad is over het algemeen minder druk dan het buitenbad.

Bij het zwembad is ook de ingang van de sauna. Mocht je van de sauna gaan genieten, dan kan je er wel rekening mee houden dat iedereen er toegang toe heeft.

Mandala spa

Ben je na een dag Phantasialand toe aan wat rust, dan is daar ook alle mogelijkheid toe. In de Mandala spa, kan je je heerlijk laten verwennen met bijvoorbeeld een massage of gezichtsbehandeling.
De behandelingen worden gegeven volgens een ruim 2500 jaar oude Chinese, Thaise en Balinese behandelingen traditie.

Kinderen

Het Ling Bao hotel Phantasialand heeft ook voldoende te bieden voor kinderen. Er is een kamer waar de jongere kinderen kunnen bouwen met blokken en tafelvoetbal kunnen spelen. Wat ik bij onze zo leuk vond, is dat ze een paar keer door het hotel hebben lopen struinen om alle details van het hotel te bekijken. Er is overal in het hotel iets nieuws te ontdekken. De tuin met de vijver met vissen, het zwembad en natuurlijk kennis maken met de Chinese draken die regelmatig door het Ling Bao hotel lopen vinden kinderen super. Deze draken zijn ook af en toe tegen te komen in het attractiepark zelf.

Parkeren bij het Phantasialand hotel Ling Bao

Parkeren bij hotel Ling Bao kan op de parkeerplaats, maar mocht die vol zijn dan is er nog een parkeergarage waarin je de auto kunt parkeren. Vanuit de parkeergarage kan je met de lift direct naar de lobby van het hotel. De parkeerplaats is makkelijk te bereiken.

Phantasialand hotel Ling Bao Chinees hotel
Ling Bao Hotel

Toegang tot het attractiepark vanuit de Phantasialand hotels

Vanuit het Phantasialand hotel Ling Bao heb je, wanneer je in bezit bent van park vouchers, direct toegang tot Phantasialand. Je loopt dan ook zo vanuit je hotel Phantasialand in, en kan je direct in de eerste attractie stappen. Wanneer je het park in gaat kan je vragen om een stempel op je arm, zodat je zonder problemen heen en weer kunt lopen tussen het hotel en het attractiepark.

Ik persoonlijk vind het wel heel relaxed als je af en toe even naar je hotelkamer kan gaan. Even opfrissen, of een toiletbezoek waar alleen jij en je gezin gebruik van maakt.

Is Ling Bao een aanrader?

Je kan het al uit mijn verhaal opmaken. Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in het Ling Bao hotel. Er is van alles te zien, in- en uitchecken gaat snel en simpel, je loopt zo het attractiepark Phantasialand in. Het is natuurlijk altijd persoonlijk wat je van een hotel vindt, maar ik denk dat de meeste mensen Ling Bao zeker kunnen waarderen.

Meer geïnteresseerd in Afrikaanse sferen?

Ben je niet zo van het Aziatische, maar hem je meer met de Afrikaanse sfeer? Dan is er bij Phantasialand ook Hotel Phantalsialand Village Matamba. Ook dit hotel is helemaal gebouwd in themastijl. Ikzelf vindt het Ling Bao wat leuker, want het Aziatische vind ik wat mysterieuzer.