Q Park park fly Hoofddorp Schiphol

parkeren zonder te betalen gratis parkeren Delft

Q Park, park fly Hoofddorp Schiphol. Goedkoop parkeren bij Schiphol, gratis airport vervoer. Veilig en betaalbaar parkeren in de Q Park garage

Vertrouwd parkeren nabij Schiphol bij Q Park – park & fly Hoofddorp

Q Park is natuurlijk bij iedereen bekend van de parkeergarages en overige parkeermogelijkheden. Q Park is dan ook een betrouwbare aanbieder voor het parkeren van je auto. Wat minder mensen weten, dat is dat Q Park ook de mogelijkheid biedt om goedkoop te parkeren bij Schiphol, inclusief gratis vervoer tussen de parkeerplaats en het vliegveld.

Q Park Hoofddorp, hoe werkt park & fly

Q Park Schiphol heeft een goede manier gevonden om tegen de laagste tarieven te parkeren in een overdekte parkeergarage. Wanneer je een parkeerplaats reserveert bij Schiphol met Q Park, dan is gratis airport vervoer daar bij inbegrepen.
Parkeren bij Schiphol met Q Park Hoofddorp en Amstelveen werkt heel eenvoudig.

Hoe parkeer je met Q Park – park & fly

  • Via de website van Q Park reserveer je online je parkeerplaats. Hiervoor doorloop je enkele eenvoudige stappen. In een van deze stappen voer je het kenteken in van je auto.
  • Op de vertrekdatum rij je naar een van de twee Q Park parkeergarages bij Schiphol. Ik heb alleen ervaring met de park & fly Q Park garage bij Hoofddorp of Amstelveen. Bij aankomst wordt automatisch het kenteken van je auto [heb je opgegeven tijdens de reservering] herkend, waarna de slagboom vanzelf opengaat.
  • Na het parkeren van je auto loop je naar de bushalte (zie hiervoor de Q Park Schiphol website), voor gratis airport vervoer. Op vertoon van je reserveringsmail, mag je gratis met de bus mee. De bussen rijden van ongeveer 05:00 uur tot 01:00 uur zo’n tien keer per uur. De overige vier uren rijden ze twee keer per uur. De rit met dit airport vervoer naar de vertrekhal van Schiphol is ongeveer een kwartier.
  • Bij terugkomst gaat het net zo simpel. Op vertoon van je e-mail van de reservering, mag je met de airport vervoer bus weer gratis mee naar de parkeergarage. Je stapt daar in je auto, en je rijdt de parkeergarage uit. Ook hier wordt je kenteken weer herkend, waardoor de slagboom van de parkeergarage vanzelf opengaat.

Parkeren met Q Park park & fly Schiphol is echt snel en eenvoudig.

Q Park parkeergarages bij Schiphol

Voor parkeren bij Schiphol met Q park – park+fly, kan je kiezen uit twee parkeergarages. Je kan parkeren bij Q Park park & fly Spaarne Gasthuis in Hoofddorp, of bij Q Park Buitenplein in Amstelveen. Je auto staat veilig en overdekt in deze Q park garage.

Voordelen en nadelen Q Park Schiphol

De voor- en nadelen van Q Park Schiphol die je ervaart vergeleken met andere parkeeraanbieders bij Schiphol, verschillen per persoon. Als ik op mijn eigen ervaringen af ga, dan zou ik de volgende punten als positief en minder positief geven (vergeleken met andere parkeerdiensten)

Nadelen

Eigenlijk het enige minpunt wat ik kan verzinnen, dat is dat je een kwartier met de bus moet tussen de parkeerplaats en de vertrekhal Schiphol. Er zijn meer mogelijkheden dan Q Park park & fly Hoofddorp en Amstelveen waar vervoer naar en van de luchthaven inbegrepen zit. Het is net waar je voorkeur naar uitgaat. Mijn ervaringen met Q Park zijn perfect.

Q Park park fly Hoofddorp  Amstelveen Schiphol

Voordelen

Onder de voordelen van Q Park Schiphol park & fly Hoofddorp en Amstelveen zie ik zelf onder andere de volgende punten.
Je auto staat overdekt geparkeerd in een Q Park parkeergarage. De autosleutel hoef je niet af te geven, ik vind dat wel een prettig gevoel. Je weet precies waar je auto staat. Bij veel andere parkeeraanbieders, wordt je auto na je vertrek nog verplaatst om zoveel mogelijk auto’s te kunnen parkeren op het terrein. Het airport vervoer rijdt 24/7 en volgens een vaste dienstregeling, zo weet je precies hoe laat je bus komt. Bij andere shuttle services kan het zijn dat je soms moet wachten. In en uitrijden bij Q Park gaat snel en simpel, zonder papierwerk wat je bij andere parkeeraanbieders wel hebt. En natuurlijk de concurrerende tarieven.

Goedkoop parkeren bij Schiphol bij Q Park park & fly Hoofddorp en Amstelveen met gratis airport vervoer, zeker een goede optie.