Café Du Midi Delfgauw, gezellige bijzondere locatie

Café Du Midi Delfgauw : Gezellig, opvallend, landelijk gelegen restaurant voor lunch, diner, of stop tijdens je fiets- / wandeltocht.

Café Du Midi is een echte aanrader

Onder de rook van Den Haag, Rotterdam en het naastgelegen Delft ligt het gezellige restaurant Du Midi Delfgauw, officieel Café Du Midi Delfgauw. Du Midi ligt in de polder in het zogenaamde Klein Delfgauw. Ondanks het feit dat de bovengenoemde steden in de directe nabijheid liggen, waan je je bij restaurant Du Midi ver weg van de drukke omgeving. Restaurant Du Midi ligt verscholen in het groen, langs een klein weggetje, op een unieke locatie. Veel wandelaars en fietsers maken hier een tussenstop om even te genieten van de rust.

café Du Midi Delfgauw
Delftse Hout omgeving Café Du Midi Delfgauw

Meer over Café Du Midi

Café Du Midi is gelegen op Buitengoed de Uylenburg, aan de rand van het plaatsje Delfgauw. Op de bordjes staat Klein Delfgauw. Onder bewoners van Klein Delfgauw staat deze plek ook wel bekend als ‘De Bonkebuurt’.

Vlak naast café Du Midi is een parkeerplaats waar vandaan je een mooie wandeling door de natuur kunt maken. In de zomermaanden kan je lekker relaxen in de Delftse Hout, op enkele minuten lopen van het restaurant. Dit café / restaurant kan een mooie afsluiting zijn van een lekkere wandeling door de mooie omgeving.

Zowel van binnen als van buiten ziet Du Midi heel gezellig uit. Het ligt verstopt onder de bomen, met een klein grasveldje ervoor waar dieren rondlopen, dus leuk voor de kinderen en de algehele sfeer. Binnen bij Café Du Midi is het hier en daar wat krapjes, maar dat komt de sfeer ook wel weer een beetje ten goede. Het is dan ook niet echt te vergelijken met veel andere eetcafés of restaurants.

Lees hier de reviews over Café du Midi bij Tripadviser.

Eten en drinken

Vanaf openingstijd (zie daarvoor de website) kan je tot 11:30 uur binnenvallen voor een ontbijt.
Lunch is van 11:30 uur tot 16:30 uur, voor zover je tegen die tijd nog van lunch kan spreken.

Voor wat betreft de gerechten is er keuze genoeg. Dit loopt van een tosti en soep, tot salade en burgers.
Loop gewoon binnen voor je ontbijt en lunch, alhoewel het er zeker met mooi weer nog wel eens druk kan zijn of zelfs even vol kan zitten.
Indien je wilt gaan dineren bij café restaurant Du Midi Delfgauw, dan is het zeker aan te raden om te reserveren. Het is nog net niet het enige restaurant in Delfgauw, maar dat scheelt niet veel. Ook voor het reserveren verwijzen we je naar de website van deze bijzondere horecagelegenheid.

Bijzondere bieren

Café Du Midi Delfgauw heeft ook een bierkaart met zeker niet de meest gangbare bieren. Grote kans dat je bij Du Midi Delfgauw een biertje bestelt die je nog niet kent. Denk aan onder andere aan een Zeezuiper, Hop Ruiter, Krab, Omer Traditional Blond, of een Liefmans Fruitesse.

Café Du Midi is trouwens ook beschikbaar voor borrels en grotere groepen. Een rustige en leuke locatie waar je mensen gerust kunt ontvangen. Parkeerproblemen zijn er niet.

Al met al is café Du Midi Delfgauw zeker iets om te onthouden wanneer je in de buurt bent, bent gaan wandelen, of gewoon in de omgeving verblijft.