Café Restaurant Du Midi Delfgauw

Onder de rook van Den Haag, Rotterdam en het naastgelegen Delft ligt het gezellige restaurant Du Midi Delfgauw, officieel Café Du Midi Delfgauw. Du Midi ligt in de polder in het zogenaamde Klein Delfgauw. Ondanks het feit dat de bovengenoemde steden in de directe nabijheid liggen, waan je je bij restaurant Du Midi (Café Du Midi) ver weg van de drukke omgeving. Restaurant Du Midi ligt verscholen in het groen, langs een klein weggetje, op een unieke locatie.

Meer over café / restaurant Du Midi

Restaurant Du Midi is gelegen op Buitengoed de Uylenburg, aan de rand van het plaatsje Delfgauw. Vlak naast café restaurant Du Midi is een parkeerplaats, waar vandaan je een mooie wandeling door de natuur kunt maken. In de zomermaanden kan je lekker relaxen in de Delftse Hout, op enkele minuten lopen van Du Midi Delfgauw. Café restaurant Du Midi Delfgauw kan dan een mooie afsluiting zijn van een lekkere wandeling.

Café Du Midi Delfgauw ziet er zowel van buiten als binnen heel gezellig uit. Het ligt verstopt onder de bomen, met een klein grasveldje ervoor, waar dieren rondlopen, dus leuk voor de kinderen en de algehele sfeer. Binnen bij Café restaurant Du Midi is het hier en daar wat krapjes, maar dat komt de sfeer ook wel weer een beetje ten goede.

Eten en drinken bij Du Midi Delfgauw

Bij café Du Midi Delfgauw, kan je van openingstijd (zie daarvoor de website) tot 11:30 uur ontbijten. Lunch is van 11:30 uur tot 16:30 uur, voor zover je tegen die tijd nog van lunch kan spreken. Er is een uitgebreide keuze aan gerechten, van een tosti en soep, tot salade en burgers. Loop gewoon binnen voor je ontbijt en lunch, alhoewel het er zeker met mooi weer, nog wel eens wat drukker kan zijn. Indien je wilt gaan dineren bij café restaurant Du Midi Delfgauw, dan is het aan te raden om te reserveren. Ook hiervoor verwijzen we je naar de website van Café Du Midi Delfgauw.

Café restaurant Du Midi Delfgauw heeft ook een bierkaart met zeker niet de meest gangbare bieren. Grote kans dat je bij Du Midi Delfgauw een biertje bestelt die je nog niet kent.

Café Du Midi is trouwens ook beschikbaar voor borrels en grotere groepen.

Al met al is café restaurant Du Midi Delfgauw zeker iets om te onthouden wanneer je in de buurt bent, bent gaan wandelen, of gewoon in de omgeving verblijft.