Roompot Kijkduin, vakantiepark aan het strand

Roompot Kijkduin, vakantiepark aan het brede strand, Om deze redenen kies je voor Roompot Kijkduin als jouw vakantiepark.

Vakantiepark Roompot Kijkduin, van oude camping naar Kijkduinpark

De plek waar Roompot vakantiepark Kijkduin ligt, was voorheen alleen een camping. Deze camping op Kijkduin was voornamelijk in het hoogseizoen overladen met vakantiegangers. De bestemming was het mooie strand van Kijkduin. De camping [origineel camping Ockenburg] is in de loop der tijd overgegaan in handen van Roompot. Na de overname is het terrein omgedoopt tot vakantiepark Roompot Kijkduin, officieel Kijkduinpark.

Bekijk hier meteen alle faciliteiten en informatie over dit leuke Roompot vakantiepark.

Ligging vakantiepark Roompot Kijkduin / Kijkduinpark

Zoals gezegd ligt vakantiepark Roompot Kijkduin op enkele minuten lopen vanaf het strand. Je loopt vanaf het vakantiepark zo de duinen in. Via een wandelpad of fietspad wandel je zo het strand op. Het strand bij Kijkduin is de laatste jaren flink aangegroeid. Om Nederland te beschermen tegen het water is de zogenaamde zandmotor aangelegd. Door opspuiten van zand ontstaat er een stuk waar het land eerder aangroeit dan wegspoelt. Hierdoor is echt een enorm mooi breed zandstrand ontstaan. Vanuit het Roompot Kijkduin vakantiepark kom je precies op dit brede stuk strand terecht.

Klik hier voor alle informatie over Roompot Kijkduin Den Haag

Adres vakantiepark Roompot Kijkduin

Roompot vakantiepark Kijkduin / Kijkduinpark ligt aan de Machiel Vrijenhoeklaan 450, 2555 NW, Den Haag. Dit is een doodlopende weg, die vanaf het centrum van Kijkduin tot aak het vakantiepark. Vanaf de ingang van het park kun je alleen lopend of met de fiets verder. Vakantiepark Roompot Kijkduin is dus rustig gelegen.

Vanaf de snelweg A4 volg je de Ring N211 richting Den Haag Zuid. De N211 gaat over in de S200. Volg je de weg, dan kom je vanzelf uit bij Kijkduin. Vlak voordat je naar boven gaat naar het centrum van Kijkduin, ga je naar links de Machiel Vrijenhoeklaan op. Helemaal aan het einde is de ingang van Roompot vakantiepark Kijkduin

Natuur, duinen, strand, fietsen en wandelen

Vanaf het vakantiepark kan je hele mooie fietstochten maken door het duingebied. Zo kan je bijvoorbeeld helemaal door de duinen naar Scheveningen of Hoek van Holland. Scheveningen is de grootste badplaats bij Den Haag en zeker een bezoek waard. Hou je van het bekijken van Schepen, dan kijk je bij Hoek van Holland je ogen uit. De grootste schepen uit de hele wereld varen hier de Rotterdamse haven in en uit.
Ook het centrum van Den Haag is makkelijk bereikbaar vanaf vakantiepark Roompot Kijkduin. Openbaar vervoer is vlakbij.

Roompot Kijkduin, vakantiepark
Roompot Kijkduin, vakantiepark aan het strand

De Noordzee kan voor mensen die niet met de zee zijn opgegroeid zeker niet ongevaarlijk zijn. Ik heb een heel artikel gemaakt over de Noordzee. Muien, zwinnen, zopers, stromingen, alles komt aan bod. Voor je een duik in de zee neemt, raad ik je aan om even dit artikel te lezen. Ik ben geboren en getogen aan zee. Als klein kind is alle kennis over de Noordzee door mijn vader bijgebracht.

Opzet vakantiepark Roompot Kijkduin

Het vakantiepark is ruim opgezet. De mooie vakantiehuisjes liggen over het algemeen rustig met de nodige ruimte er omheen. Naast de huisjes is er ook nog een mogelijkheid om je eigen tent op te zetten.

Het vakantiepark heeft een niet al te groot zwembad. Je hoeft er dus geen subtropisch zwemparadijs te verwachten, maar je kunt er wel even lekker in het water duiken na een warme stranddag, of na een winterse dag uitwaaien op het strand van Kijkduin.

Kijkduinpark is autoluw. Je kunt je kinderen dan ook veilig laten spelen. Het vakantiepark is omheind door een hek Er is een hoofdingang en achteringang. Via de achteringang loop je ook in een paar minuten naar het strand van Kijkduin.

Zonaanbidders kunnen genieten van bakken op het strand. Het is echt een mooi zandstrand. Ook voor mensen die ervan houden om in andere seizoenen door de duinen en over het strand te struinen kunnen hun hart ophalen. Wandelen en fietsen in het gebied kan er prima.

Kijkduin

Kijkduinpark ligt vlak bij het levendige centrum van Kijkduin. In het centrum zijn winkels en restaurants te vinden. Het centrum van Kijkduin is flink onder handen genomen. Er wordt gebouwd aan een nieuw centrum van Kijkduin. Ondanks het feit dat vakantiepark Kijkduin niet ver van het centrum van Kijkduin ligt, heb je totaal geen last van deze werkzaamheden.

Kinderen

Het vakantiepark is een hele goede uitvalsbasis voor je vakantie in de regio Den Haag / Westland. In Den Haag zijn vele leuke dingen te doen met kinderen.
Zoals gezegd is vakantiepark Roompot Kijkduin autoluw is leuk en zeker ook veilig voor kinderen. Daarbij zullen de kids zich ook prima vermaken op het strand, dus vergeet geen schepjes, emmertjes, en een vlieger mee te nemen. Tegenwoordig hoef je er ook niet meer van op te kijken als je ineens oog in oog komt te staan met een zeehond.