Sauna Beautyfarm Midwolda Groningen

Sauna Midwolda

Op slechts 28 kilometer van de stad Groningen ligt Sauna Beautyfarm Midwolda. Zelf zeggen ze ‘net even anders te zijn dan andere sauna’s‘.  Sauna Beautyfarm Midwolda staat onder andere bekend om de gemoedelijke – landelijke en romantische sfeer, de vriendelijke medewerkers en persoonlijke aandacht. Daarnaast worden de behandelingen uitgevoerd door mensen die weten wat ze doen.

Meer informatie over Sauna Beautifarm Midwolda!

Overnachten op Sauna Beautyfarm Midwolda

Naast de heerlijke tijd die je kunt doorbrengen op de beautyfarm is er de mogelijkheid om er te overnachten. Een overnachting maakt het geheel compleet. Je kunt nog lekker een nacht nagenieten van de behandelingen zonder direct weer terug te keren naar je eigen vertrouwde omgeving waar je weer geleefd wordt.

De overnachting op Saua Beautyfarm Midwolda is in de vorm van Bed & Breakfast.

Onder de faciliteiten vallen onder andere roomservice, kapper, watersport en fietsverhuur. Natuurlijk ontbreken ook zaken als onder andere sauna’s, solarium, massage, bubbelbad, zwembad en hamam niet.
De mensen die met de buitenwereld verbonden willen blijven kunnen gebruik maken van de gratis Wifi. Parkeren is gratis bij Sauna Beautifarm Midwolda Groningen. Ook is het eventueel huisdieren mee te nemen. Neemt u hiervoor wel even vooraf contact op met Sauna Beautifarm Midwolda.
Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Kijk voor meer informatie hierover even op de website.

Sauna Midwolda Groningen is rustig en landelijk gelegen en een ideale plek om even heerlijk bij te komen.

boek direct