Sea Life Scheveningen weer open

Sea Life Scheveningen gaat per 1 juni 2020 weer open, maar wel met de nodige aanpassingen in verband met corona. Sea Life Scheveningen houdt zich bij de heropening aan het zogenaamde ‘Veilig Samen Uit’ protocol.

Het ‘Veilig Samen Uit’ protocol betekent dat een bezoek aan Sea Life Scheveningen niet zomaar kan gebeuren. Een dagje Scheveningen en zomaar even bij Sea Life Scheveningen binnenlopen is (nog) niet mogelijk. Wat betekent dit voor je bezoek aan Sea Life Scheveningen? Wil je naar Sea Life Scheveningen, lees dan eerst even het volgende door.

  • Reserveren verplicht: Zoals gezegd kan je niet zomaar bij Sea Life Scheveningen binnenlopen. Je moet vooraf reserveren voor een specifieke datum en tijd. Dit geldt naast kaarten die je online aanschaft, ook voor kaarten of vouchers die je al in bezit hebt. Sea Life Scheveningen werkt op dit moment aan een goed reserveringssysteem. Sea Life Tickets zijn te koop, maar je bezoek moet je reserveren. Er kan maar een beperkt aantal mensen naar binnen bij Sea Life Scheveningen.
  • Gezondheid: Een bezoek aan Sea Life Scheveningen mag alleen wanneer je gezond bent. Hierbij worden de bekende richtlijnen van het RIVM aangehouden.
  • 1,5 meter en één huishouden: Sea Life Scheveningen hanteert dus ook de 1,5 meter regel. Dit geldt niet voor mensen uit hetzelfde huishouden. Het is dan ook aan te raden om Sea Life Scheveningen alleen te bezoeken of met je eigen huishouden.
  • Bezoek en toezicht: Ook bij Sea Life Scheveningen wordt een looproute aangegeven. Hou je aan deze route, en hou afstand van anderen. Het personeel van Sea Life Scheveningen houdt toezicht op de naleving hiervan.
  • Hygiëne: Er worden meerdere punten in Sea Life Scheveningen aangebracht waar je je handen kunt reinigen. Ook wordt er door personeel regelmatig schoongemaakt / gedesinfecteerd.
  • Geen presentaties: Er worden voorlopig geen presentaties gehouden bij de dieren. Dit om te voorkomen dat iedereen samenkomt op één plek, en de 1,5 meter afstand in het geding komt.
  • Gewijzigde Sea Life Scheveningen openingstijden: Sea Life Scheveningen hanteert op dit moment ook andere openingstijden. Het aantal uren dat Sea Life Scheveningen open is ligt lager dan normaal. Hou de website van Sea Life Scheveningen in de gaten voor de actuele openingstijden.