Winterpark Willingen sneeuwhoogte

Uitzicht vanuit Sauerland Stern Hotel Willingen op de pistes

Wat is de sneeuwhoogte Willingen ook wel winterpark Willingen genoemd? De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Veel Nederlanders brengen de voorjaarsvakantie hier door voor wintersport, maar ligt er sneeuw in winterpark Willingen? Wat is de sneeuwhoogte Willingen op dit moment, en wat zegt de weersverwachting voor winterpark Willingen : sneeuw?

Winterpark Willingen, sneeuwhoogte Willingen op dit moment

Als je een wintersportvakantie hebt geboekt naar winterpark Willingen deze voorjaarsvakantie (2020), dan heb je nu wel een goede reden om je voorzichtig aan wat druk te gaan maken over de sneeuwhoogte Willingen. Ik hou al sinds december de omstandigheden in winterpark Willingen in de gaten, wat sneeuwhoogte Willingen betreft. De afgelopen maanden was het een komen en gaan van sneeuw in winterpark Willingen. De ene dag lagen de pistes er voor het oog wel goed bij, een paar dagen later was alles weer groen. Van een goede sneeuwhoogte Willingen om je snowboard of ski’s onder te binden is dit seizoen nog geen sprake geweest.

Verwachting sneeuwhoogte Willingen Winterpark

Zoals hierboven al aangegeven ziet het er niet goed uit wat de sneeuwhoogte Willingen winterpark betreft de komende weken. Als je de lange termijn weersverwachting voor winterpark Willingen erbij pakt, dan zakt de temperatuur niet echt onder het vriespunt, en wordt er een mix van regen, wolken, af en toe zon en natte sneeuw verwacht. Zo te zien aan de webcams Willingen, lossen de sneeuwkanonnen het probleem met de sneeuwhoogte Willingen winterpark niet echt op.

Een goede sneeuwhoogte Willingen winterpark deze voorjaarsvakantie voor een lekkere wintersportvakantie lijkt niet onderweg, maar weer is veranderlijk. Het kan zomaar zijn dat het tegen de weersverwachting / sneeuwverwachting winterpark Willingen in, alsnog sneeuw gaat vallen of dat de temperaturen dalen zodat de sneeuwkanonnen in winterpark Willingen mooie witte pistes tevoorschijn kunnen toveren.

Sneeuwhoogte Willingen, weersverwachting en sneeuwverwachting winterpark Willingen