Badr Hari vs Overeem tickets

Badr Hari vs Overeem tickets. Glory Collission 4 is een feit. 8 oktober 2022 Gelredome Arnhem. Er zijn nog tickets voor Overeem vs Hari.

8 oktober 2022, Glory Collisson 4 is aanstaande

Ik persoonlijk ben een groot vechtsport fan. Vroeger bezocht ik regelmatig de K-1 en later de It’s Showtime evenementen, tegenwoordig ben ik vaste gast bij Glory Kickboxing evenementen. Ook al is hij zeker tien jaar niet meer in de kickbokswereld verschenen, Alistair Overeem is een van mijn favorieten. Ik kan niet zeggen waarom, het is gewoon zo. Op 8 oktober 2022 stappen de giganten Alistair Overeem en Badr Hari voor de derde keer samen in de ring. Beiden hebben de ander eerder een keer verslagen, dus nu komt het erop aan. Badr Hari vs Alistair Overeem Tickets, wie wint de derde wedstrijd en zet de teller op 2-1.

Tickets voor Glory Collission 4 -Badr Hari vs Alistair Overeem

Tijdens de voorverkoop zat ik al vroeg klaar om tickets te scoren voor Glory Collission 4 in het Gelredome Arnhem. Meteen bij de start van de verkoop was er al een aardige wachtrij. Het zijn natuurlijk de echte fans die al zo vroeg in de rij wachten om Glory tickets te bemachtigen.
In het begin gingen de tickets voor dit evenement als een malle. Toch zijn er op dit moment, zo dicht bij de start van Collission 4 – Alistair vs Badr – nog steeds tickets te koop. Ik denk dat dat voornamelijk komt omdat Alistair Overeem al zo lang niet meer in de ring heeft gestaan.

Er zijn dus nog steeds tickets te koop voor het evenement Glory Collission 4 – Badr Hari vs Alistair Overeem- in het Gelredome Arnhem.

Wat denk ik over de wedstrijd Badr Hari vs Alistair Overeem

Ik ben een vechtsport fanaat en geen expert… ik vind het een lastige wedstrijd om te bepalen wie de grootste kans heeft om er met de winst vandoor te gaan. Als je naar de verschillende stijlen kijkt, dan kan er toch wel iets over gezegd worden.

Alistair Overeem

Kickbokser en MMA vechter Alistair Overeem heeft in de periode 1999 tot en met 2010 meerdere malen in de kickboksring gestaan onder de toenmalige K-1 regels. Overeem was in die tijd zeker een van de topvechters. Hij heeft onder andere gewonnen van Badr Hari, Peter Aerts, Tyrone Spong en Gökhan Saki. Hij is ook de enige vechter die zowel in K-1 kickboksen als MMA in de top heeft meegevochten.
Na zo’n tien jaar weggeweest te zijn uit het kickboksen, stapt Alistair Overeem op 8 oktober 2022 weer in de ring, dit keer tegen zijn rivaal Badr Hari.

Lange afwezigheid Alistair Overeem

Overeem heeft lange tijd niet meegedaan aan kickboksevenementen. Dit kan natuurlijk van invloed zijn op zijn prestaties in de ring. Hoe deze afwezigheid Alistair Overeem heeft beïnvloed, dat is lastig te zeggen. Badr Hari is natuurlijk een vechter die graag met aan het begin van de wedstrijd vol op zijn tegenstander los gaat. Ik denk dat het lastig in te schatten is in hoeverre Overeem op dit moment bestand is tegen het geweld van Hari, zeker in de eerste twee rondes waarin Badr op zijn best is. Omdat we Alistair Overeem zo lang niet in de kickboksring hebben gezien is het moeilijk te zeggen hoe hij het gaat volhouden tegen het geweld van Hari.

Badr Hari

De kickbokser Badr Hari stamt ook nog uit het K-1 en It’s Showtime tijdperk. Hij heeft met name gepiekt in de jaren 2007 en 2009, waarin hij wereldkampioenschappen [K-1 en It’s Showtime] heeft gewonnen. Ook Hari heeft een aantal jaren minder in de ring gestaan, maar draait alweer jaren vol mee op Glory evenementen. Het feit dat Badr weer flink aan de bak is in kickboksland geeft mij het gevoel dat hij een voorsprong heeft tijdens de match Alistair Overeem vs Badr Hari dit jaar. Ik kan me goed voorstellen dat de routine toch zeker van invloed is. Aan de andere kant kan ik me ook goed voorstellen dat de ruime MMA ervaring van Overeem ook weer wat voordelen kan hebben.

Verschil in stijl

Als je de vechtstijl bekijkt van beide vechters, dan zit daar zeker een verschil in. Badr Hari is meteen vanaf het begin één brok energie en agressie. Hij kiest meestal meteen de aanval en probeert aan het begin van de wedstrijd de tegenstander zoveel mogelijk schade toe te brengen. Deze van Badr Hari bekende vechtstijl vereist veel energie en incasseringsvermogen van de tegenstander. Als tegenstander kan je hierdoor makkelijk in de problemen raken.

Alistair Overeem daarentegen kan ook best slagenwisselingen aangaan en een agressievere vechtstijl laten zien, maar het komt niet in de buurt van de agressie waarmee Badr Hari de wedstrijd begint. Of het moet in deze laatste tien jaar veranderd zijn. Overeem is iemand die meer beheerst vecht, zijn tegenstander vastzet en dan graag zijn knieën gebruikt. Die knieën zijn lastig te gebruiken als de Badr Hari wervelstorm op je af komt. Of Overeem te beheerst is of dat hij kan opschakelen naar het niveau van Hari, dat gaan we op 8 oktober zien tijdens het gevecht van Alistair Overeem vs Badr Hari, koop je tickets.

Wie gaat er winnen bij Badr Hari vs Alistair Overeem

Ik denk dat het alle kanten op kan gaan. In de eerste twee rondes denk ik dat Badr Hari het initiatief heeft. Het gaat er dan om dat Alistair Overeem in redelijke staat overeind kan blijven staan. Is dat het geval, dan kan Overeem meer zijn eigen vertrouwde spel gaan spelen. Dan zou hij het initiatief van Badr kunnen overnemen. Het kan dus alle kanten op.
Ik hoop in ieder geval dat de wedstrijd Badr Hari vs Alistair Overeem wordt uitgevochten over alle rondes en dat ik mijn tickets niet heb gekocht voor een gevecht van een paar seconden. Het mooiste is een einde met een KO, maar wat mij betreft pas in de laatste ronde. Ik hoop op een mooi evenement. Moge de beste winnen.

Mooi evenement

Wat de uitslag van de wedstrijd Badr Hari vs Alistair Overeem tijdens Glory Collission 4 ook wordt, ik denk dat het een mooi evenement wordt. De line up is inmiddels helemaal bekend. Laten we hopen op mooie wedstrijden die over meerdere rondes worden uitgevochten.

Glory Collission 4 – Badr Hari vs Alistair Overeem tickets

De officiële verkoop van tickets voor het evenement Glory Collission 4 Badr Hari vs Alistair Overeem is gestart op 29 juni 2022. Ik had de mogelijkheid om tijdens de voorverkoop tickets te kopen. Duidelijk aan de wachtrij was dat de tickets voor dit Glory Kickboxing evenement best hard gaan. Het kan haast niet anders dan dat het een vol uitverkocht evenement gaat worden. Wil je nog tickets voor Glory Collission 4 Badr Hari vs Alistair Overeem kopen, dan adviseer ik wel om niet te lang te wachten.