Badr Hari vs Alistair Overeem, Glory Collission 4 tickets

Badr Hari vs Alistair Overeem, Glory Collission 4 is een feit. 8 oktober 2022 staan deze giganten tegenover elkaar in de Glory ring.

8 oktober 2022, Glory Collission 4 komt eraan

Ik persoonlijk ben een groot vechtsport fan. Vroeger bezocht ik regelmatig de K-1 en later de It’s Showtime evenementen, tegenwoordig ben ik vaste gast bij Glory Kickboxing evenementen. Een van mijn favorieten is Alistair Overeem. Ik kan niet zeggen waarom, het is gewoon zo. Op 8 oktober 2022 stappen de giganten Badr Hari en Alistair Overeem voor de derde keer samen in de ring. Beiden hebben de ander eerder een keer verslagen, dus nu komt het erop aan. Badr Hari vs Alistair Overeem tickets, wie wint de derde wedstrijd en zet de teller op 2-1.

Tickets voor Glory Collission 4 -Badr Hari vs Alistair Overeem gaan hard

Tijdens de voorverkoop zat ik al vroeg klaar om tickets te scoren voor Glory Collission 4 in het Gelredome Arnhem. Meteen bij de start van de verkoop was er al een aardige wachtrij. Het zijn natuurlijk de echte fans die al zo vroeg in de rij wachten om Glory tickets te bemachtigen. Ik heb nog even gekeken, en er zijn nog voldoende Glory tickets te koop, maar ze gaan hard. Wil je erbij zijn in het Gelredome op 8 oktober 2022, en wil je nog tickets voor dit Glory evenement willen hebben, dan zou ik niet te lang wachten. Tickets voor Glory Collission 4 – Badr Hari vs Alistair Overeem zijn te koop.

Wat denk ik over de wedstrijd Badr Hari vs Alistair Overeem

Ik ben een vechtsport fanaat en geen expert… ik vind het een lastige wedstrijd om te bepalen wie de grootste kans heeft om er met de winst vandoor te gaan.

Alistair Overeem

Kickbokser en MMA vechter Alistair Overeem heeft in de periode 1999 tot en met 2010 meerdere malen in de kickboksring gestaan onder de toenmalige K-1 regels. Overeem was in die tijd zeker een van de topvechters. Hij heeft onder andere gewonnen van Badr Hari, Peter Aerts, Tyrone Spong en Gökhan Saki. Hij is ook de enige vechter die zowel in K-1 kickboksen als MMA in de top heeft meegevochten.
Na zo’n tien jaar weggeweest te zijn uit het kickboksen, stapt Alistair Overeem op 8 oktober 2022 weer in de ring. Dit keer tegen zijn grote rivaal Badr Hari.

Overeem heeft lange tijd niet meegedaan aan kickboksevenementen. Dit kan natuurlijk van invloed zijn op zijn prestaties in de ring. Hoe deze afwezigheid Alistair Overeem heeft beïnvloed, dat is lastig te zeggen. Badr Hari is natuurlijk een vechter die graag met aan het begin van de wedstrijd vol op zijn tegenstander los gaat. Ik denk dat het lastig in te schatten is in hoeverre Overeem op dit moment bestand is tegen het geweld van Hari, zeker in de eerste twee rondes.

Badr Hari

De kickbokser Badr Hari stamt ook nog uit het K-1 en It’s Showtime tijdperk. Hij heeft met name gepiekt in de jaren 2007 en 2009, waarin hij wereldkampioenschappen [K-1 en It’s Showtime] heeft gewonnen. Ook Hari heeft een aantal jaren minder in de ring gestaan, maar draait alweer een aantal jaren vol mee op Glory evenementen. Het feit dat Badr weer flink aan de bak is in kickboksland geeft mij het gevoel dat hij iets voorsprong heeft tijdens de match Badr Hari vs Alistair Overeem dit jaar. Ik kan me goed voorstellen dat de routine toch zeker van invloed is. Aan de andere kant kan ik me ook goed voorstellen dat de ruime MMA ervaring van Overeem ook weer wat voordelen kan hebben.

Mooi evenement

Wat de uitslag van de wedstrijd Badr Hari vs Alistair Overeem tijdens Glory Collission 4 ook wordt, ik denk dat het een mooi evenement wordt. Er wordt gesproken over mooie overige wedstrijden. De line up is zeker nog niet helemaal bekend, maar Glory kennende wordt er wel iets moois van gemaakt. Laten we hopen op mooie wedstrijden die over meerdere rondes worden uitgevochten.

Glory Collission 4 – Badr Hari vs Alistair Overeem tickets

De officiële verkoop van tickets voor dit evenement is gestart op 29 juni 2022. Ik had de mogelijkheid om tijdens de voorverkoop tickets te kopen. Duidelijk aan de wachtrij was dat de tickets voor dit Glory Kickboxing evenement best hard gaan. Het kan haast niet anders dan dat het een vol uitverkocht evenement gaat worden. Wil je nog tickets voor Glory Collission 4 kopen, dan adviseer ik wel om niet te lang te wachten.