Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi Glory Rotterdam Ahoy

Badr vs Benjamin Adegbuyi : Main event 20 juni 2020 Glory Rotterdam

Kickboksen evenement
Kickboksen evenement

Glory failliet? Lees hier het laatste nieuws!

Vanwege de corona maatregelen is het evenement Badr Hari en Benjamin Adegbuyi uitgesteld. Heb je een kaartje voor dit evenement, dan blijft deze geldig voor de nieuwe datum. 

De zwaargewichten Badr Hari en Benjamin Adegbuyi zijn het main event op het Glory kickboksgala in Rotterdam Ahoy op 20 juni 2020. Deze twee topvechters zijn zeker aan elkaar gewaagd. De uitkomst van het gevecht tussen Hari en Benjamin Adegbuyi kan dan ook alle kanten op gaan. Het gevecht van Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi belooft een spektakel te worden. Zowel Badr Hari als Benjamin Adegbuyi hebben aangegeven klaar te zijn voor het gevecht.

Bestel hier Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi Tickets:
Badr Hari is weer helemaal terug bij Glory Kickboxing. Op 20 juni 2020 vecht Badr Hari in Rotterdam Ahoy tegen Benjamin Adegbuyi, de Roemeense sparringspartner van Rico Verhoeven.

Vooralsnog staat dit Glory Rotterdam evenement, ondanks de maatregelen tegen corona, nog steeds gepland voor 20 juni 2020. Of het gevecht tussen Benjamin Adegbuyi en Badr Hari doorgaat, moet de tijd uitwijzen. Zeker is wel dat de tickets voor Glory Rotterdam 2020 gaan.

Badr Hari zal alles op alles zetten

In het gevecht van Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi zal Badr zeker alles op alles zetten om Adegbuyi uit te schakelen, en als winnaar de ring te verlaten. In Collission II (2019) tegen Rico Verhoeven kon Badr Hari de tijd niet vol maken, vanwege een enkelblessure. Badr raakte geblesseerd op het moment dat de uitkomst van het gevecht tegen Rico nog alle kanten op kon gaan. Badr Hari zal tijdens Glory Rotterdam Ahoy dan ook alles uit de kast halen om Benjamin Adegbuyi te verslaan. Dit misschien wel te meer omdat Benjamin Adegbuyi de sparringspartner is van Rico Verhoeven. Het gevecht van Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi bij Glory Rotterdam Ahoy zal zeker een volle zaal trekken.

Benjamin Adegbuyi heeft al aangegeven het graag tegen Badr Hari op te nemen in Rotterdam Ahoy. Ook Benny zal alles doen om als winnaar de ring te verlaten. De wedstrijd Benjamin Adegbuyi vs Badr Hari zal niet zo ‘beladen’ zijn als het gevecht tussen Badr en Rico op Collission II, maar deze twee giganten gaan zeker voor vuurwerk zorgen.

Kijk hier voor Glory Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi tickets < (opens in a new tab)”>> Kijk hier voor Glory Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi tickets <

Verschil in ervaring Badr Hari en Benjamin Adegbuyi

Als je kijkt naar de ringervaring, dan is Badr Hari zwaar in het voordeel. Op dit moment, in de aanloop naar het gevecht Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi, is het verschil in gevochten wedstrijden enorm.
Badr Hari heeft op dit moment 121 gevechten gevoerd, waarvan hij er 106 heeft gewonnen.
Benjamin Adegbuyi heeft ‘slechts’ 34 wedstrijden op zijn naam staan, waarvan hij er 28 heeft gewonnen.
De ringervaring is zeker belangrijk bij de uitkomst van het gevecht Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi, maar zegt zeker niet alles.
Belangrijk is dat Benjamin Adegbuyi minder statisch vecht, om zo het geweld van Badr te kunnen stoppen.

Badr Hari contract voor zes gevechten

Badr Hari heeft vorig jaar een contract getekend bij Glory voor zes gevechten. Collission II waarbij Badr Hari verloor van Rico Verhoeven, was het eerste gevecht. Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi op 20 juni 2020, wordt het tweede gevecht in deze reeks.

Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi tickets

Rotterdam Ahoy is een mooie locatie voor een evenement als Glory. Er is een groot aantal tickets beschikbaar, toch wordt verwacht dat het kickboksevenement vrij snel uitverkocht zal zijn, zeker de meer betaalbare kaarten. Hou Badr Hari vs Benjamin Adegbuyi tickets dus in de gaten, of zorg dat je in het bezit bent van tickets voor dit Glory Rotterdam 2020 in juni.