Holiday On Ice Nederland

2020 Holiday On Ice komt weer naar Nederland

Het schaats spektakel Holiday On Ice komt weer naar Nederland in 2020. Holiday On Ice zal in de maanden november en december 2020 weer neerstrijken in diverse plaatsen verspreid door het land. De ticketverkoop voor Holiday On Ice is al gestart.

Holiday On Ice

Holiday On Ice – SUPERNOVA- Journey to the stars

De nieuwe show van Holiday In Ice heet SUPERNOVA- Journey to the stars. Het is inmiddels vier jaar na de laatste show van Holiday On Ice in Nederland, dus veel schaatsliefhebbers zullen staan te trappelen om de show te bezoeken. SUPERNOVA is in 2019 gestart en was daar meteen een succes. De schaatsers van Holiday On Ice zijn niet alleen te zien. Op sommige momenten zijn de schaatsers ook boven het ijs te bewonderen. Hoe dat eruit ziet laten we nog even geheim. Voor zover bekend zijn er voor Holiday On Ice SUPERNOVA maar liefst meer dan 400 kostuums gemaakt. Alleen de allerbeste schaatsers van de wereld maken deel uit van de show SUPERNOVA.

Direct naar Holiday On Ice Tickets en Data

* Holiday On Ice Zwolle
* Holiday On Ice Maastricht
* Holiday On Ice Groningen
* Holiday On Ice Amsterdam

Holiday On Ice tickets en plaatsen

Holiday On Ice Supernova zal in november en december 2020 te zien zijn on de plaatsen Zwolle, Maastricht, Groningen en Amsterdam.

De verkoop van Holiday On Ice tickets is al gestart. Voor show data en tickets voor dit schaats spektakel kun je hierboven meteen door naar de plaats van jouw voorkeur.