Percussie : Slagerij Van Kampen concert tickets

Slagerij Van Kampen geeft in de eerste helft van 2020 vier concerten. Deze percussie groep uit het zuiden des lands staat garant voor spektakel. Slagerij Van Kampen Tickets zijn nu te koop. Percussie met enkele toegevoegde instrumenten en elektronische invloeden, staan garant voor een succesvolle show.

Slagerij Van Kampen heeft vier concerten in de eerste helft van 2020. Bekijk de data, locaties en beschikbare tickets.
Kijk hier voor Slagerij Van Kampen Tickets.

De oorsprong van de naam Slagerij Van Kampen is waarschijnlijk anders dan je zou denken. Slagerij Van Kampen doet je denken aan mensen die mensen die op trommels slaan. Dit is totaal niet het geval. De naam Slagerij Van Kampen komt uit de strip Kuifje, om precies te zijn het stripboek “De zaak Zonnebloem”. Slagerij Van Kampen is in dit verhaal ook echt een slagerij.

Slagerij Van Kampen, de muziek

Slagerij Van Kampen is een percussiegroep, waarvan het eerste album is verschenen in 1986. De muziek die Slagerij Van Kampen maakt is zowel traditionele als moderne world percussion. In het begin bestond de muziek uit puur traditionele percussie. In de loop der jaren is het uitgegroeid naar een meer complete muziek met instrumenten en elektronische toevoegingen.

Slagerij Van Kampen Tickets 2020

Zoals gezegd geeft Sagerij Van Kampen in het eerste half jaar van 2020 vier concerten met de naam Toccata Da Fuga. Deze concerten worden gegeven op de volgende data en locaties. Slagerij Van Kampen tickets zijn te koop.

  • 21 februari 2020, De Spiegel, Zwolle (Tickets)
  • 8 maart 2020, Parkstad Limburg Theaters Heerlen, Heerlen (Tickets)
  • 29 mei 2020, De Meerpaal, Dronten (Tickets)
  • 6 juni 2020, Theater Markant, Uden (Tickets)

Koop je Slagerij Van Kampen Tickets vooraf